لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ایران ۰۰:۱۵

دولت آلمان، ادعاهای آمريکا را مبنی بر پيوند بين رژيم بغداد و القاعده، رد کرد - 2003-02-12


آلمان که از مخالفان جدی جنگ در عراق است ادعاهای آمريکا را که می گويد پيام تهديدآميز تازه ای که تصور می رود با صدای اوسامه بن لادن، رهبر شبکه تروريستی القاعده، روی نوار صوتی ضبط شده نشانه پيوند بين القاعده و رژيم بغداد است، رد کرده است.

کارشناسان امنيت و اطلاعات آلمان سرگرم تحليل و بررسی آن نوار هستند اما سخنگوی گرهارد شرودر، صدر اعظم آلمان، امروز گفت نمی تواند نتيجه گيری کرد که بين رژيم بغداد و القاعده پيوند وجود دارد.

در اين پيام که ديروز توسط شبکه تلويزيون ماهواره ای الجزيره از کشور قطر پخش شد از مسلمانان خواسته شده است در صورت بروز جنگ در عراق از صدام حسين پشتيبانی کنند و عليه آمريکا به حملات تروريستی انتحاری دست بزنند. کالين پاول، وزير امور خارجه آمريکا، می گويد اين نوار معاونت رهبر تروريستها با رژيم صدام حسين را برملا می سازد.
آقای پاول می گويد اين نوار همچنين نشان می دهد که پيوند بين تروريستها و دولتهائی که جويای سلاح های نابودی همگانی هستند ديگر نبايد ناديده گرفته شود.

XS
SM
MD
LG