<!-- IMAGE -->
دیمتری مدودف، ريیس جمهوری روسیه، از سازمان ملل متحد خواستار الويت دادن به مقاومت در برابر نئو نازی ها و تلاش هايی شد که در صدد تجديد نظر در تاريخ هستند. آقای مدودف روز چهارشنبه به مجمع عمومی سازمان ملل گفت که تلاش هايی در جريان است تا جنايات نازی ها از خاطره ها شسته شود، هولوکاست انکار گردد، و در تصمیمات دادگاه نورنبرگ در مورد جنایتکاران جنگی نازی، تجديد نظر گردد. آقای مدودف گفت روسیه پیشنهاد کرده است که یک جلسه ویژه سازمان ملل متحد در سال آینده در شصت و پنجمين سالگرد پایان جنگ جهانی دوم به منظور احترام به همه قربانیان، به اين موضوع تخصيص داده شود. رييس جمهوری روسيه گفت: درس های ناگوار جنگ را نمی توان به فراموش سپرد.
نظرات محمود احمدی نژاد در واشنگتن پست
محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه در مصاحبه ای با روزنامه واشنگتن پست برای برگزاری ديداری ميان کارشناسان هسته ای ايران و دانشمندان آمريکايی در تلاشی برای ايجاد اعتماد و رفع نگرانی ها از برنامه هسته ای تهران اعلام آمادگی کرد. او در ادامه گفت ايران در صدد است از ايالات متحده آمريکا اورانيوم غنی شده برای مصارف پزشکی خريداری کند. آقای احمدی نژاد در ادامه سخنانش، گفت که پذيرفتن اين پيشنهاد نشانه تعهد دولت آمريکا برای برقراری ارتباط با ايران است و عدم پذيرش آن هم می تواند دليلی برای ادامه غنی سازی اورانيوم در ايران باشد. اول اکتبر يکی از ديپلمات های ارشد ايرانی با همتايانش از آمريکا، روسيه، چين، بريتانيا، فرانسه و آلمان برای مذاکراتی درباره برنامه هسته ای ايران در ژنو ملاقات خواهد کرد. آقای احمدی نژاد گفت پيشنهاد جديد ايران در اين مذاکرات مطرح می شود. ايران راکتوری را که برای مصارف پزشکی از آن استفاده می شود در دوران شاه از آمريکا خريد. گفته می شود بعد از انقلاب در ايران اورانيوم مورد استفاده از آرژانتين خريداری شده است. آرژانتين فروش اورانيوم به ايران را در سالهای دهه هشتاد متوقف کرد. آقای احمدی نژاد نسبت به ايجاد تغيير در روابط ايران و آمريکا ابراز اميدواری کرد. ولی هشدار داد که دولت جديد آمريکا نبايد سياست های قديمی را با زبانی جديد پيش بگيرد. واشنگتن پست در مقاله ای مصاحبه احمدی نژاد با خبرگزاری آسوشيتدپرس را که درست پس از ورودش به ايالات متحده انجام داده منعکس کرده است. به نوشته اين روزنامه آقای احمدی نژاد از باراک اوباما، ریيس جمهوری آمريکا، خواسته است که به ايران به عنوان يک دوست نگاه کند نه به عنوان تهديد. به نوشته واشنگتن پست آقای احمدی نژاد خواستار مذاکرات آزاد و باز در مورد مسأله هسته ای در نشست با سران شش قدرت جهانی که قرار است هفته آينده برگزار شود شد ولی تأکيد کرد که در مورد برنامه هسته ای خود تعامل نخواهد کرد. اين روزنامه نوشته است احمدی نژاد در طول مصاحبه لحن آرام خود را حفظ کرد و هر از گاهی لبخند می زد البته بيشتر در مواردی که از پاسخ های خود راضی بود. برخی از پرسش ها نيز واکنش اعضای هيات همراهش را به همراه داشت که بين خود صحبت هايی رد و بدل می کردند. واشنگتن پست می نويسد محمود احمدی نژاد در مصاحبه اش با خبرگزاری آسوشيتدپرس هولوکاست را انکار نکرد و سخنانش به نسبت گذشته ملايمتر بود. آقای احمدی نژاد گفته است قصد ندارد در مورد وقايع تاريخی بحث کند و تمرکزش بر ظلمی است که بر فلسطينيان روا شده و سرزمينشان را از آنها گرفته است.
«جوانان اسرایيلی در حمايت از جوانان ايرانی»
روزنامه جروسلم پست چاپ اسرایيل از تظاهرات گسترده ايرانيان مقيم خارج از کشور، آمريکاييان يهودی، و گروه های فعال حقوق بشر در اعتراض به شرکت محمود احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نيويورک خبر داده است. به نوشته اين روزنامه جامعه يهوديان مقيم آمريکا از گروه های گوناگون در اعتراض به اظهارات احمدی نژاد در مورد هولوکاست پيش از سخنرانی اش در مقابل ساختمان سازمان ملل در نيويورک دست به تظاهرات می زنند. جروسلم پست می نويسد اين تظاهرات تنها به شهر نيويورک محدود نمی شود و گروهی از دانشجويان چند دانشگاه آمريکا نيز در حمايت از اسرایيل و اعتراض به اظهارات ضد اسرایيلی محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه دست به تظاهرات زدند. از جمله گروهی از جوانان اسرایيلی وابسته به حزب کارگر که از تمام اعضای خود خواسته است تا روز چهارشنبه استاتوس خود را در سايت هايی مانند فيس بوک و توييتر به «جوانان اسرایيلی در حمايت از جوانان ايرانی» تغيير دهند.
بان کی مون: غذا، انرژی و آنفلوآنزا توجه فوری جهانيان را می طلبند
دبيرکل سازمان ملل متحد در شصت و چهارمين اجلاس مجمع عمومی اين سازمان روز چهارشنبه از رهبران جهان خواست تا برای حل مشکلات بسياری که جهان را فرا گرفته است، راه حل های پيدا کنند. به گفته بان کی مون، علاوه بر رکود جهانی اقتصاد، مسئله غذا، انرژی، و همه گير شدن بيماری آنفلوآنزا، از جمله مشکلاتی هستند که توجه فوری جهانيان را می طلبد.
١٢نفر در حمله شورشيان اسلامگرا به نيروهای صلح باندر موگاديشو جان سپردند
درگيری مسلحانه روز گذشته در موگاديشو پايتخت سومالی، جان دست کم دوازده تن را گرفت و هفده نفر ديگر را مجروح کرد. اين درگيری زمانی روی داد که شورشيان تندروی اسلامگرا، به نيروهای صلح بان اتحاديه آفريقا در شب حمله کردند. سومالی در هجده سال گذشته درگير جنگ داخلی بوده و به محلی برای تربيت نيروهای افراطی تبديل شده است.
هندوستان: احتمالا ٦٠ تا ٧٠ کارگردر حادثه نيروگاه برق زير آوار مانده اند
مقامات هند می گويند بر اثر سقوط يک دودکش درحال ساخت در يک نيروگاه برق، دست کم بيست کارگر در اين کشور کشته و احتمالا شمار بيشتری زير آوار مانده اند. مقامات می گويند احتمالا بين ٦٠ تا ٧٠ کارگر زير آوار مانده اند.
رهبر کودتای هندوراس حاضر به مذاکره با مانوئل زلايا شد
روبرتو ميچلتی، رييس دولت موقت هندوراس، که در پی يک کودتا قدرت را در آن کشور دست گرفته، می گويد حاضر است به صورت مشروط، با مانوئل زلايا، رييس جمهوری مخلوع هندوراس، مذاکره کند. روبرتو ميچلتی می گويد شرط مذاکره با رقيبش اين است که او برگزاری انتخابات رياست جمهوری ماه نوامبر آينده را به رسميت بشناسد. آقای زلايا توانست پس از سه ماه از وقوع کودتا در هندوراس، همراه با اطرافيان خود، به صورت مخفيانه وارد کشورش شود و در سفارت برزيل پناه بگيرد. از سوی ديگر، تلويزيون هندوراس تصاويری از غارت چندين سوپرمارکت و فروشگاه در پايتخت اين کشور را در عصر سه شنبه گذشته نشان داده است. اين غارت در روزی صورت گرفت که نيروهای امنيتی هندوراس طرفداران مانوئل زلايا را با استفاده از گاز اشک آور از اطراف سفارت برزيل متفرق کردند و ده ها نفر از آنان را مجروح و يا بازداشت کردند. رييس جمهوری برزيل روز چهارشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت جامعه بين الملل خواستار ادامه فوری فعاليت آقای زلايا به عنوان رييس جمهوری هندوراس است. به گفته رييس جمهوری برزيل، اگر اراده ای سياسی در اين خصوص نباشد، دنيا شاهد کودتاهای بيشتری نظير کودتای صورت گرفته در هندوراس خواهد بود.
پرزيدنت اوباما به رهبران اسرایيل و فلسطين گفت که صبرش در حال تمام شدن است
درحالی که نشست سه جانبه باراک اوباما، رييس جمهوری آمريکا، بنيامين نتانياهو، و محمود عباس، رييس تشکيلات خودگردان فلسطينی، که روز سه شنبه برگزار شد، باعث گشايش چندانی در ادامه مذاکرات صلح خاورميانه نشده است، تصاوير مذاکرات سه جانبه مقامات آمريکا، اسراييل و فلسطين در نيويورک، بر روی صفحات اول روزنامه های اسراييلی و فلسطينی در روز چهار شنبه منتشر شد. پرزيدنت اوباما روز سه شنبه رهبران اسراييل و فلسطينی را به خاطر عدم انجام اقدامات بيشتر برای برون رفت از بن بست موجود بر سر روند صلح خاورميانه سرزنش کرد و از آنان خواست، تا مذاکرات صلح را هرچه زودتر آغاز کنند. رييس جمهوری آمريکا به بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسراييل و محمود عباس، ریيس تشکيلات خودگردان فلسطينی گفت که صبرش در حال تمام شدن است. روز چهارشنبه، در اورشليم، دنی آيالن، معاون وزير امور خارجه اسراييل، گفت که اسراييل آماده ادامه گفتگوهای صلح است. او به خبرگزاری رويترز گفت: ما از ملاقات با فلسطينی ها از همين فردا استقبال می کنيم. اين موضوع مسئله ای نيست که به ما بستگی داشته باشد. ما آماده مذاکره درباره همه چيز هستيم. و اميدواريم فلسطينی ها هرچه زودتر برای انجام مذاکرات پيش بيايند. آقای نتانياهو، در مقابل خواسته آمريکا برای توقف شهرک سازی ها در مناطق اشغال شده کرانه ی باختری رود اردن، مقاومت کرده است. توقف شهرک سازی ها، از خواسته های اصلی فلسطينی ها است. روز سه شنبه، رييس جمهوری آمريکا از اسراييل خواست تا در خصوص فعاليت های مربوط به ساخت سکونت گاه ها در منطقه کرانه باختری، نشانه هايی از توقف نشان دهد. به گفته معاون وزير امور خارجه اسراييل، محدود کردن فعاليت های ساخت ساز در کرانه باختری رود اردن، توسط دولت اسراييل، ژستی خوب از سوی اين دولت برای تغيير فضای موجود است. فلسطينی ها که خواستار توقف کامل ساخت و سازهای اسراييل در اين منطقه هستند، می گويند که از سوی دولت آقای اوباما به آنان اطمينان داده شده است که موضع دولت آمريکا، درباره ساخت و سازهای اسراييل در منطقه، تغيير نکرده است. محمود عباس، در بيانيه ای که پس از ملاقات سه جانبه منتشر شد، بر درخواست فلسطينی ها مبنی بر توقف شهرک سازی ها تاکيد کرد و همچنين خواسته آنان را برای پس دادن تمام زمين هايی که اسراييل در جنگ ١٩٦٧ به دست آورد، تکرار کرده است. به گفته غسان خطيب، از مقامات ارشد تشکيلات فلسطينی، آمريکا نگران اتلاف وقت در خصوص مذاکرات صلح است. او می گويد اتلاف وقت، يکی از روشهای طرف اسراييلی است. وی اضافه کرده است که به نظر او، آمريکايی ها مشتاق هستند تا هرچه زودتر مذاکرات صلح با سرعت هرچه تمام تر، ادامه يابد. باراک اوباما، ژانويه گذشته، صلح خاورميانه را از برنامه های اصلی دوره رياست جمهوری خود خوانده بود.
محمود احمدی نژاد در سازمان ملل
سخنرانی آقای احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، در حالی برگزار شد که علاوه بر نمايندگان آمريکا و اسراييل، تعداد ديگری از حاضران در سالن مجمع عمومی در ميانه های سخنرانی آقای احمدی نژاد جلسه را ترک کردند که از آن جمله می توان به نمايندگان کشورهای اروپايی، کانادا و استراليا اشاره کرد. همچنين برخی از ديگر کشورها در هنگام سخنرانی آقای احمدی نژاد، هيات حاضر خود را در حد ديپلمات عادی و گزارش نويس هيات تنزل دادند. همزمان با ورود محمود احمدی نژاد به شهر نيويورک گروه هايی از ايرانيان مقيم نقاط مختلف آمريکا که جمعی از ايرانيان ساکن اروپا نيز به آنها پيوسته بودند به تدريج پيرامون مقر سازمان ملل متحد گرد آمدند و عليه او تظاهرات کردند.
دیمتری مدودف، ريیس جمهوری روسیه، از سازمان ملل متحد خواستار الويت دادن به مقاومت در برابر نئو نازی ها و تلاش هايی شد که در صدد تجديد نظر در تاريخ هستند. آقای مدودف روز چهارشنبه به مجمع عمومی سازمان ملل گفت که تلاش هايی در جريان است تا جنايات نازی ها از خاطره ها شسته شود، هولوکاست انکار گردد، و در تصمیمات دادگاه نورنبرگ در مورد جنایتکاران جنگی نازی، تجديد نظر گردد. آقای مدودف گفت روسیه پیشنهاد کرده است که یک جلسه ویژه سازمان ملل متحد در سال آینده در شصت و پنجمين سالگرد پایان جنگ جهانی دوم به منظور احترام به همه قربانیان، به اين موضوع تخصيص داده شود. رييس جمهوری روسيه گفت: درس های ناگوار جنگ را نمی توان به فراموش سپرد.
نظرات محمود احمدی نژاد در واشنگتن پست
محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه در مصاحبه ای با روزنامه واشنگتن پست برای برگزاری ديداری ميان کارشناسان هسته ای ايران و دانشمندان آمريکايی در تلاشی برای ايجاد اعتماد و رفع نگرانی ها از برنامه هسته ای تهران اعلام آمادگی کرد. او در ادامه گفت ايران در صدد است از ايالات متحده آمريکا اورانيوم غنی شده برای مصارف پزشکی خريداری کند. آقای احمدی نژاد در ادامه سخنانش، گفت که پذيرفتن اين پيشنهاد نشانه تعهد دولت آمريکا برای برقراری ارتباط با ايران است و عدم پذيرش آن هم می تواند دليلی برای ادامه غنی سازی اورانيوم در ايران باشد. اول اکتبر يکی از ديپلمات های ارشد ايرانی با همتايانش از آمريکا، روسيه، چين، بريتانيا، فرانسه و آلمان برای مذاکراتی درباره برنامه هسته ای ايران در ژنو ملاقات خواهد کرد. آقای احمدی نژاد گفت پيشنهاد جديد ايران در اين مذاکرات مطرح می شود. ايران راکتوری را که برای مصارف پزشکی از آن استفاده می شود در دوران شاه از آمريکا خريد. گفته می شود بعد از انقلاب در ايران اورانيوم مورد استفاده از آرژانتين خريداری شده است. آرژانتين فروش اورانيوم به ايران را در سالهای دهه هشتاد متوقف کرد. آقای احمدی نژاد نسبت به ايجاد تغيير در روابط ايران و آمريکا ابراز اميدواری کرد. ولی هشدار داد که دولت جديد آمريکا نبايد سياست های قديمی را با زبانی جديد پيش بگيرد. واشنگتن پست در مقاله ای مصاحبه احمدی نژاد با خبرگزاری آسوشيتدپرس را که درست پس از ورودش به ايالات متحده انجام داده منعکس کرده است. به نوشته اين روزنامه آقای احمدی نژاد از باراک اوباما، ریيس جمهوری آمريکا، خواسته است که به ايران به عنوان يک دوست نگاه کند نه به عنوان تهديد. به نوشته واشنگتن پست آقای احمدی نژاد خواستار مذاکرات آزاد و باز در مورد مسأله هسته ای در نشست با سران شش قدرت جهانی که قرار است هفته آينده برگزار شود شد ولی تأکيد کرد که در مورد برنامه هسته ای خود تعامل نخواهد کرد. اين روزنامه نوشته است احمدی نژاد در طول مصاحبه لحن آرام خود را حفظ کرد و هر از گاهی لبخند می زد البته بيشتر در مواردی که از پاسخ های خود راضی بود. برخی از پرسش ها نيز واکنش اعضای هيات همراهش را به همراه داشت که بين خود صحبت هايی رد و بدل می کردند. واشنگتن پست می نويسد محمود احمدی نژاد در مصاحبه اش با خبرگزاری آسوشيتدپرس هولوکاست را انکار نکرد و سخنانش به نسبت گذشته ملايمتر بود. آقای احمدی نژاد گفته است قصد ندارد در مورد وقايع تاريخی بحث کند و تمرکزش بر ظلمی است که بر فلسطينيان روا شده و سرزمينشان را از آنها گرفته است.
«جوانان اسرایيلی در حمايت از جوانان ايرانی»
روزنامه جروسلم پست چاپ اسرایيل از تظاهرات گسترده ايرانيان مقيم خارج از کشور، آمريکاييان يهودی، و گروه های فعال حقوق بشر در اعتراض به شرکت محمود احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نيويورک خبر داده است. به نوشته اين روزنامه جامعه يهوديان مقيم آمريکا از گروه های گوناگون در اعتراض به اظهارات احمدی نژاد در مورد هولوکاست پيش از سخنرانی اش در مقابل ساختمان سازمان ملل در نيويورک دست به تظاهرات می زنند. جروسلم پست می نويسد اين تظاهرات تنها به شهر نيويورک محدود نمی شود و گروهی از دانشجويان چند دانشگاه آمريکا نيز در حمايت از اسرایيل و اعتراض به اظهارات ضد اسرایيلی محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه دست به تظاهرات زدند. از جمله گروهی از جوانان اسرایيلی وابسته به حزب کارگر که از تمام اعضای خود خواسته است تا روز چهارشنبه استاتوس خود را در سايت هايی مانند فيس بوک و توييتر به «جوانان اسرایيلی در حمايت از جوانان ايرانی» تغيير دهند.
بان کی مون: غذا، انرژی و آنفلوآنزا توجه فوری جهانيان را می طلبند
دبيرکل سازمان ملل متحد در شصت و چهارمين اجلاس مجمع عمومی اين سازمان روز چهارشنبه از رهبران جهان خواست تا برای حل مشکلات بسياری که جهان را فرا گرفته است، راه حل های پيدا کنند. به گفته بان کی مون، علاوه بر رکود جهانی اقتصاد، مسئله غذا، انرژی، و همه گير شدن بيماری آنفلوآنزا، از جمله مشکلاتی هستند که توجه فوری جهانيان را می طلبد.
١٢نفر در حمله شورشيان اسلامگرا به نيروهای صلح باندر موگاديشو جان سپردند
درگيری مسلحانه روز گذشته در موگاديشو پايتخت سومالی، جان دست کم دوازده تن را گرفت و هفده نفر ديگر را مجروح کرد. اين درگيری زمانی روی داد که شورشيان تندروی اسلامگرا، به نيروهای صلح بان اتحاديه آفريقا در شب حمله کردند. سومالی در هجده سال گذشته درگير جنگ داخلی بوده و به محلی برای تربيت نيروهای افراطی تبديل شده است.
هندوستان: احتمالا ٦٠ تا ٧٠ کارگردر حادثه نيروگاه برق زير آوار مانده اند
مقامات هند می گويند بر اثر سقوط يک دودکش درحال ساخت در يک نيروگاه برق، دست کم بيست کارگر در اين کشور کشته و احتمالا شمار بيشتری زير آوار مانده اند. مقامات می گويند احتمالا بين ٦٠ تا ٧٠ کارگر زير آوار مانده اند.
رهبر کودتای هندوراس حاضر به مذاکره با مانوئل زلايا شد
روبرتو ميچلتی، رييس دولت موقت هندوراس، که در پی يک کودتا قدرت را در آن کشور دست گرفته، می گويد حاضر است به صورت مشروط، با مانوئل زلايا، رييس جمهوری مخلوع هندوراس، مذاکره کند. روبرتو ميچلتی می گويد شرط مذاکره با رقيبش اين است که او برگزاری انتخابات رياست جمهوری ماه نوامبر آينده را به رسميت بشناسد. آقای زلايا توانست پس از سه ماه از وقوع کودتا در هندوراس، همراه با اطرافيان خود، به صورت مخفيانه وارد کشورش شود و در سفارت برزيل پناه بگيرد. از سوی ديگر، تلويزيون هندوراس تصاويری از غارت چندين سوپرمارکت و فروشگاه در پايتخت اين کشور را در عصر سه شنبه گذشته نشان داده است. اين غارت در روزی صورت گرفت که نيروهای امنيتی هندوراس طرفداران مانوئل زلايا را با استفاده از گاز اشک آور از اطراف سفارت برزيل متفرق کردند و ده ها نفر از آنان را مجروح و يا بازداشت کردند. رييس جمهوری برزيل روز چهارشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت جامعه بين الملل خواستار ادامه فوری فعاليت آقای زلايا به عنوان رييس جمهوری هندوراس است. به گفته رييس جمهوری برزيل، اگر اراده ای سياسی در اين خصوص نباشد، دنيا شاهد کودتاهای بيشتری نظير کودتای صورت گرفته در هندوراس خواهد بود.
پرزيدنت اوباما به رهبران اسرایيل و فلسطين گفت که صبرش در حال تمام شدن است
درحالی که نشست سه جانبه باراک اوباما، رييس جمهوری آمريکا، بنيامين نتانياهو، و محمود عباس، رييس تشکيلات خودگردان فلسطينی، که روز سه شنبه برگزار شد، باعث گشايش چندانی در ادامه مذاکرات صلح خاورميانه نشده است، تصاوير مذاکرات سه جانبه مقامات آمريکا، اسراييل و فلسطين در نيويورک، بر روی صفحات اول روزنامه های اسراييلی و فلسطينی در روز چهار شنبه منتشر شد. پرزيدنت اوباما روز سه شنبه رهبران اسراييل و فلسطينی را به خاطر عدم انجام اقدامات بيشتر برای برون رفت از بن بست موجود بر سر روند صلح خاورميانه سرزنش کرد و از آنان خواست، تا مذاکرات صلح را هرچه زودتر آغاز کنند. رييس جمهوری آمريکا به بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسراييل و محمود عباس، ریيس تشکيلات خودگردان فلسطينی گفت که صبرش در حال تمام شدن است. روز چهارشنبه، در اورشليم، دنی آيالن، معاون وزير امور خارجه اسراييل، گفت که اسراييل آماده ادامه گفتگوهای صلح است. او به خبرگزاری رويترز گفت: ما از ملاقات با فلسطينی ها از همين فردا استقبال می کنيم. اين موضوع مسئله ای نيست که به ما بستگی داشته باشد. ما آماده مذاکره درباره همه چيز هستيم. و اميدواريم فلسطينی ها هرچه زودتر برای انجام مذاکرات پيش بيايند. آقای نتانياهو، در مقابل خواسته آمريکا برای توقف شهرک سازی ها در مناطق اشغال شده کرانه ی باختری رود اردن، مقاومت کرده است. توقف شهرک سازی ها، از خواسته های اصلی فلسطينی ها است. روز سه شنبه، رييس جمهوری آمريکا از اسراييل خواست تا در خصوص فعاليت های مربوط به ساخت سکونت گاه ها در منطقه کرانه باختری، نشانه هايی از توقف نشان دهد. به گفته معاون وزير امور خارجه اسراييل، محدود کردن فعاليت های ساخت ساز در کرانه باختری رود اردن، توسط دولت اسراييل، ژستی خوب از سوی اين دولت برای تغيير فضای موجود است. فلسطينی ها که خواستار توقف کامل ساخت و سازهای اسراييل در اين منطقه هستند، می گويند که از سوی دولت آقای اوباما به آنان اطمينان داده شده است که موضع دولت آمريکا، درباره ساخت و سازهای اسراييل در منطقه، تغيير نکرده است. محمود عباس، در بيانيه ای که پس از ملاقات سه جانبه منتشر شد، بر درخواست فلسطينی ها مبنی بر توقف شهرک سازی ها تاکيد کرد و همچنين خواسته آنان را برای پس دادن تمام زمين هايی که اسراييل در جنگ ١٩٦٧ به دست آورد، تکرار کرده است. به گفته غسان خطيب، از مقامات ارشد تشکيلات فلسطينی، آمريکا نگران اتلاف وقت در خصوص مذاکرات صلح است. او می گويد اتلاف وقت، يکی از روشهای طرف اسراييلی است. وی اضافه کرده است که به نظر او، آمريکايی ها مشتاق هستند تا هرچه زودتر مذاکرات صلح با سرعت هرچه تمام تر، ادامه يابد. باراک اوباما، ژانويه گذشته، صلح خاورميانه را از برنامه های اصلی دوره رياست جمهوری خود خوانده بود.