نگاهی تنها به وقایع دو روز اخیر می تواند نشان دهد که جریانی در حکومت سعی دارد که اسناد وقایع و جنایت های صورت گرفته اخیر را از بین ببرد.
در روزهای اخیر، با حضور صادق لاریجانی در راس قوه قضاییه و اظهارات و عزل و نصب هایی که انجام داد، برخی چهره های سیاسی ابراز امیدواری کردند که رییس دستگاه قضایی سعی در آرام کردن فضای ملتهب کشور دارد با این حال در سکوت و به نوعی همراهی مقامات قضایی از جمله دادستان جدید تهران، موج جدید برخورد ها از دوشنبه شب آغاز شد، زمانی که ماموران امنیتی با حکم دادستان تهران، با مراجعه به کمیته پیگیری وضع قربانیان وقایع اخیر، آن دفتر را پلمپ کردند.
میرحسین موسوی و مهدی کروبی پس از وقایع اخیر کمیته ای را برای پیگیری وضع قربانیان و بازداشت شدگان راه اندازی کردند و هر کدام یک چهره سرشناس را نماینده خود در این کمیته قرار دادند. از سوی آقای موسوی، علیرضا بهشتی که فرزند آیت الله بهشتی است در این کمیته مستقر شد و از سوی آقای کروبی مرتضی الویری شهردار سابق تهران و از چهره های میانه رو در میان اصلاح طلبان منصوب شد.
عملکرد این کمیته بدون جار و جنجال بود و هفته پیش آنها اسامی کاملی از کشته شدگان وقایع اخیر را منتشر کردند. با این حال پس از حمله دوشنبه شب ماموران امنیتی به دفتر این کمیته، روز سه شنبه، دفتر ملاقات مهدی کروبی نیز از سوی ماموران امنیتی پلمپ شد. به گفته حسین فرزند آقای کروبی، هر چند اسناد و مدارک پدرش در مورد تجاوز به عده ای از بازداشت شدگان در جای امنی نگه داری می شود اما بخشی از این مدارک توسط ماموران امنیتی برده شد.
موضوع برخورد ها در حالی روی داده که سه شنبه عصر علیرضا بهشتی و مرتضی الویری، نماینده موسوی و کروبی در منازل شان پس از تفتیش خانه، بازداشت شدند.
این موج بازداشت ها به همینجا ختم نشده و چهره هایی نزدیک به این دو نامزد نیز بازداشت شده اند که از برجسته ترین این چهره ها می توان به سرتیبپ محمد عزلتی مقدم از فرماندهان سابق سپاه اشاره کرد که در انتخابات به عنوان رییس کمیته ایثارگران ستاد موسوی همراه او بود.
در هفته های اخیر و در پی افشاگری هایی در مورد خشونت و تجاوز علیه بازداشت شدگان،ابتدا مقامات قضایی و مجلس ایران ابتدا در مقام تکذیب در آمدند اما با استناداتی که مهدی کروبی و کمیته ویژه پیگیری وضعیت قربانیان وقایع اخیر ارایه کرد، این موضوع رنگ دیگری گرفت،حتی آیت الله خامنه ای در نامه ای خواستار تعطیلی بازداشتگاه کهریزک شد. او حتی وقایع کهریزک و کوی دانشگاه را «جنایت» خطاب کرد.
از سوی دیگر، رسانه های دولتی عموما سعی در انتقال این پیام داشتند که نظام جمهوری اسلامی ایران، مدعی درجه یک جنایت های صورت گرفته است. با این حال مشخص نیست چرا نظام که درصدد برخورد با مرتکبین این جنایت هاست، اینچنین با دفتر کروبی، کمیته ویژه پیگیری و همچنین فعالان آن، برخورد کرده است.