لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۱۰:۱۵

نیروهای امنیتی پاکستان: یک مقام ارشد طالبان دستگیر شد


نیروهای امنیتی پاکستان: یک مقام ارشد طالبان دستگیر شد
نیروهای امنیتی پاکستان: یک مقام ارشد طالبان دستگیر شد
<!-- IMAGE -->

مقامات پاکستان می گویند نیروهای امنیتی در عملیاتی در نزدیکی مرز افغانستان، سخنگوی ارشد طالبان پاکستانی را دستگیر کرده اند. به گفته مقامات، «مولوی عمر» در منطقه ای قبیله ای «موهمند» در شمال غربی کشور دستگیر شد.

عمر به عنوان سخنگوی گروه «تحریک طالبان پاکستان» کار می کرد و دستیار ارشد بیت الله محسود بود، که گزارش رسید در حمله موشکی آمریکا در اوایل اوت کشته شد.

پلیس پاکستان می گوید یک فرمانده ارشد دیگر طالبان پاکستان نیز در این هفته دستگیر شد.

ارتش پاکستان چند ماه است که برای بیرون راندان ستیزه گران طالبان از دره سوات و مناطق اطراف آن می جنگد. مقامات می گویند این منطقه تقریبا از ستیزه گران پاک شده است و سربازان فقط با مقاومت های پراکنده روبرو هستند. آنها اینک توجه خود را بر وزیرستان جنوبی متمرکز ساخته اند در پیشاپیش آنچه ارتش آن را حمله ای تمام عیار به قرارگاه سابق محسود می نامند، مخفی گاه های ستیزه گران را می کوبند.

XS
SM
MD
LG