نیروهای آمریکا روز جمعه به پیشروی در جنوب افغانستان ادامه دادند، و در حالی که برای تصرف روستاها و خارج کردن مراکز پر جمعیت از کنترل طالبان حرکت می کردند با مقاومت عمده ای روبرو نشدند.
رهبری حمله را ۴ هزار تکاور دریایی بر عهده دارند که روز پنجشنبه به ایالات هلمند سرازیر شدند. هدف از عملیات این است که ستیزه گران بیرون رانده شوند و امنیت منطقه در پیشاپیش برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۲۰ اوت تامین شود.
سخنگوی سپاه تفنگداران دریایی آمریکا می گوید سربازان در نبردهای پراکنده درگیر بوده اند، اما او هشدار داد که این وضع ممکن است تغییر کند، و یاد آور شد که توجه ارتش آمریکا بر بیرون نگاهداشتن ستیزه گران طالبان و جلب اعتماد مردم متمرکز است.
ارتش می گوید در حمله تاکنون یک تکاور کشته و چندین نفر دیگر مجروح شده اند. در عملیات صدها سرباز و پلیس افغانستان نیز شرکت دارند.
در این میان، مقامات آمریکایی می گویند ارتش برای یافتن یک سرباز آمریکایی، که گفته می شود روز سه شنبه در استان پکتیا ربوده شد، از تمام منابع خود استفاده می کند.