مقامات جمهوری اسلامی ایران دسترسی عموم به شبکه جهانی اینترنتی فیس بوک را دوباره برقرار کرده اند.
مقامات، این شبکه را که در میان طرفداران کاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه، محبوبیت فراوانی دارد، روز شنبه در حالی که فعالان اصلاح طلب از آن برای جلب حمایت مردم به کاندیداهایشان استفاده می کردند، فیلتر کرده بودند. این اقدام با انتقاد سخت اصلاح طلبان روبرو شد. ساکنان شهرهای ایران، روز سه شنبه به صدای آمریکا گفتند فیلتر برداشته شده است.
میر حسین موسوی، کاندیدای اصلاح طلب، روز سه شنبه در سخنانی در یک کمپین انتخاباتی در شهر تبریز گفت، او از آزادی بیان، که آن را یک هدف اصلی انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹میداند، حمایت می کند.
در این میان، محمود احمدی نژاد، روز سه شنبه، تایید بزرگترین بلوک پارلمانی، گروه ۲۰۰ محافظه کار معروف به «اصولگرایان» را به دست آورد. احمدی نژاد همچنین از یک آگهی ۳۰ دقیقه ای تلویزیونی از سیاست های اقتصادی خود استفاده کرد و گفت «اقتصاد ایران علی رغم بحران اقتصادی جهانی، ثابت است.»
سه کاندیدای دیگر، دولت را مسئول بالا بودن نرخ تورم و میزان بیکاری می دانند.
رییس جمهوری ایران همچنین می گوید او با هدایت سیاست خارجی به شیوه ای خردمندانه، دشمنان ایران را به چالش گرفته است.
محسن رضایی، کاندیدای محافظه کار ریاست جمهوری، روز سه شنبه گفت اگر انتخاب شود یک دولت ائتلافی «کارآمد» که قانون را رعایت کند تشکیل خواهد داد. او همچنین قول داد هر هجوم اسراییل به ایران را با «یک حمله» خنثی کند.
چهارمین کاندیدا، مهدی کروبی، از سه رقیب دیگر عقب تر به نظر می رسد.