لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۲۰:۰۷

اسرایيل ميگويد منتظر مسلح شدن ايران به تسليحات اتمی نمی ماند


جروسلام پست زيرعنوان «عوزی اراد ميگويد اسرایيل آزاد است به ايران حمله کند» می نويسد مشاور ارشد امنيتی بنجامين نتانياهو نخست وزير اسرایيل روز پنجشنبه گفت در شرايطی که ايران قابليت تسليحات اتمی کسب ميکند اسرایيل گوشه ای به تماشا نمی نشيند، و افزود که آمريکا از نيازهای امنيتی اسرایيل با خبر است و ميداند که الزاما در مورد حمله اسرایيل به تاسيسات اتمی تهران هشداری قبلی دريافت نخواهد کرد.

جروسلام پست می نويسد اراد مشاور نتانياهو در امور امنيت ملی به راديوی ارتش گفت اسرایيل آزادی عملياتی خود را عليه ايران حفظ ميکند. اراد گفت نخست وزير در جريان سفر اين هفته خود به واشنگتن روشن ساخت که اسرایيل آزادی عملياتی خود حفظ ميکند، و چندين شخصيت ارشد در دولت گفتند مسلم است.

جروسلام پست می نويسد اراد تاکيد کرد که آمريکایی ها از نيازهای منحصر به فرد امنيتی اسرایيل با خبراند و آنها را پذيرفته اند. وی گفت در گذشته مواردی بوده است که اسرایيل آمريکا را از عمليات نظامی خود با خبر نکرده است.

* آزمايش جديد موشکی ايران موضع طرفداران استقرار سپر موشکی آمريکا در اروپا را تقويت ميکند

واشنگتن تايمز زير عنوان «آزمايش ايران توازن موشکی اروپا را عوض ميکند» می نويسد کارشناسان تسليحاتی و مقامات آمريکایی ميگويند آزمايش موفقيت آميز روز چهارشنبه يک موشک ميان برد با سوخت جامد توسط ايران، تهديد بالقوه تهران عليه اروپا را بيشتر ميکند، و می تواند بحث راجع به مستقر ساختن دفاع موشکی آمريکا در قاره اروپا را مجددا باز کند.

واشنگتن تايمز می نويسد دولت اوباما در مورد استقرار چنين سيستمی در اروپا اشتياقی بمراتب کمتر از دولت پيشين نشان ميداد، که تا حدودی ناشی از مخالفت روسها بود.

واشنگتن تايمز نظر گری سامور کارشناس ارشد در امور مرتبط با منع اشاعه و گسترش تسليحات اتمی در شورای امنيت ملی در کاخ سفيد را نقل ميکند که ميگويد اين عملا به ما در توجيه مساله برای کشورهایی نظير روسيه که پيش از اين در مورد واقعی بودن تهديد ايران شک داشتند کمک ميکند.

* موشک های دارای سوخت جامد را می توان پس از سوخت گيری در انبارها پنهان کرد

واشينگتن پست زير عنوان «مقامات آمريکایی ميگويند پيش رفت موشکی ايران ممکن است بيشتر شده باشد» اظهارات يک مقام آمريکایی را نقل ميکند که ميگويد موشکی که ايران روز چهارشنبه آزمايش کرد، دوربردترين موشکی است که ايران تاکنون با سوخت جامد پرتاب کرده است و اين نگرانی را به بار آورده است که پيشرفت برنامه موشکی تهران ممکن است بيشتر شده باشد.

واشنگتن پست می نويسد موشک هایی که با سوخت جامد کار ميکنند بدان جهت مايه نگرانی هستند که آنها را می توان پس از سوخت گيری، و پيش از پرتاب، به نقاطی ديگر برد و يا در انبارها پنهان ساخت. حال آنکه پرتاب موشک هائی که با سوخت مايع کار ميکنند بايد پيش از پرتاب انجام گيرد، و تدارکات سوخت گيری، امکان نظارت، و در صورت لزوم پيشدستی در حملات را، آسان تر ميکند.

XS
SM
MD
LG