دراین بازی هر دو برنده ایم.
سازمان جهانی بهداشت سلامت را "رفاه کامل جسمی، روانی، اجتماعی و برخورداری از یک زندگی بهره ور ومولد" تعریف می کند. پذیرش این شرح جامع و فراگیر، مسئولیت و نیاز جامعه را در مشارکت و هماهنگی بین بخشی افزون می کند. به همین دلیل است که واحد پژوهش و توسعه برابری جنسیتی دانشگاه کارنگی ملون، واقع در شهرپیتسبورگ ایالت پنسیلوانیا، رسالت وچشم انداز فعالیتهای خود را، توانمند سازی زنان از طریق دست یابی به فرصتهای برابر آموزشی و شغلی قرار داده است. آنها به روشنی اعلام کرده اند" جامعه ای که بر نابرابری زن و مرد استوار است، سالم نیست".
دوره آموزشی پیشنهادی از طرف واحد پژوهش دانشگاه " در این بازی هر دو برنده ایم" نام دارد و با همکاری شورای پیشاهنگی دختران تدوین شده است. واحد پیشاهنگی دختران ۲۲۰۰۰ عضو دارد و مقرر شده تا برترین دانش آموزان کلاسهای چهارم تا ششم دخترانه را انتخاب و معرفی نماید، سپس آنان محتوای این بسته تشویقی - آموزشی را طی یک دوره کامل و توسط واحد پژوهش دانشگاه کارنگی ملون فراگیرند.
اما چه چیزی را قرار است فرا گیرند؟ به زبان رسمی؛ مهارت مذاکره و به زبان خودمانی؛ توان چانه زنی و امتیازگرفتن آن هم در حالی که همه طرف های درگیر، راضی از قاضی بازگردند. به گفته لیندا ببکاک، بنیانگذارواحد پژوهش دانشگاه کارنگی ملون؛ " ما امیدواریم با اجرای این برنامه، شاهد رشد قابل توجه آمار دختران و زنان جوانی باشیم که از مهارت وتوانایی کافی برای مذاکره برخوردار باشند. این افزایش آمار شرط لازم تغییر نگاه و باور یک جامعه به موضوع حیاتی برابری زن و مرد است".
این دوره به صورت کارگاه آموزشی اداره می شود و دختران شرکت کننده با مشاهده و شرکت عملی در بحث و جدل های روزمره بزرگسالان در جامعه هنر و مهارت مذاکره مؤثر را فرا می گیرند. این بسته آموزشی علاوه بر شرکت در جلسات واقعی، شامل انواع اجراهای نمایشی و بازی های سرگرم کننده و تفریحی نیز می باشد.
سازمان پیشاهنگی دختران آمریکا در سال ۱۹۱۲ پایه گذاری شده است وتا امروز بیش از ۳/۶ ملیون عضو دارد. این سازمان به دارا بودن اهدافی متعالی، شهرت واعتبار جهانی دارد. مأموریت اصلی سازمان، تلاش درایجاد و نهادینه کردن خود باوری و اعتماد به نفس در دختران و زنان جوان است. خود باوری و اعتماد به نفس پایه اصلی مهارت های زندگی آنان بوده و شرط کافی دست یابی به موفقیت آنها در بزرگسالی است.