در ایران، زنان عضو پارلمان هستند، و بیش از ٦۰درصد دانشجویان دانشگاه را تشکیل می دهند. برخی از ناظران می گویند زنان ایران از نظر حقوق خود – بوبژه در مغایرت با زنان دیگر در خاورمیانه – در وضعیت خوبی قرار دارند.
با این حال، رویا برومند فعال ایرانی حقوق بشر یاد آور می شود که سی سال پیش، زنان ایران اعضای فعال جامعه خود بودند. حالا ، بگفته او، از قوانین سرکوبگر رنج می برند:
*** آنها در ازدواج، طلاق، آموزش، حصانت فرزند، ارث، و در تمام جنبه های زندگی روزانه خود با تبعیض روبرو هستند، و این وضع از پیشرفتشان جلوگیری می کند.
زنان ایران بگونه ای صلحجویانه در مقام مقابله برآمده اند. از جمله از طریق کمپین برای برابری، یک کوشش و حرکت مردمی که زنان ایران را از وضعیت قانونی شان آگاه می سازد. هدف کمپین جمع آوری یک میلیون امضا است، و از تغییر قوانین تبعیض آمیز طرفداری می کند. دولت به تندی پاسخ داده است: اعضای کمپین هدف ضرب و شتم قرار گرفته اند، بزندان افتاده اند، به جریمه و شلاق محکوم شده اند، وب سابت هایی که ازکمپین حمایت می کند بسته شده اند.
رویا برومند می گوید به این دلیل شدت عمل نشان داده که کارهای فعالان کمپین موثر بوده است. آنها سعی کرده اند به زنان در سراسر کشور دسترسی پیدا کنند، و فعالیت خود را به روشنفکران در تهران محدود نمی کنند:
*** دولت به هر فعالیتی که کار ساز و سازمان یافته باشد و پیامی را که با آن موافق نیست منعکس کند، واکنش نشان می دهد، و فعالان زن به همین دلیل هدف حمله قرار می گیرند.
ایالات متحده از کوشش های صلحجویانه و شجاعانه زنان ایران برای تامین حقوقشان حمایت می کند. به سخن هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه : وقتی زنان از حقوق اولیه خود برخوردار شوند، شکوفا می شوند. و فرزندان، خانواده ها، جوامع و ملت های آنها نیز چنین می شوند.
ایالات متحده از کوشش های صلحجویانه و شجاعانه زنان ایران برای تامین حقوقشان حمایت می کند
<!-- IMAGE -->