«بیت الله مسحود» تهدید کرده است که به آمریکا حمله می کند. «بیت الله مسحود» که از سوی ایالات متحده آمریکا تحت تعقیب است، مسوولیت حمله به آکادمی پلیس را در لاهور بر عهده گرفته است.
فرمانده طالبان در مصاحبه ای با صدای آمریکا و سایر سازمان های خبری می گوید حمله به آکادمی پلیس در لاهور در واقع تلافی حمله های آمریکا به نواحی قبیله ای پاکستان است که در مرزهای افغانستان قرار دارد.
روز دوشنبه هشت ساعت پس از آن که مردان مسلح به آکادمی پلیس حمله کرده و آن را در اختیار خود گرفته بودند، کماندوهای پاکستانی به ساختمان آکادمی یورش برده و چند نفر از آنان را دستگیر کردند. در این حادثه، هشت نفر کشته شدند. روز سه شنبه، یک روز پس از این واقعه «بیت الله مسحود» فرمانده طالبان در پاکستان مسوولیت این حمله را بر عهده گرفت و گفت حمله به واشنگتن در راه است. وی گفت با این اخطار که چندی دیگر نه در پاکستان بلکه در آمریکا، در واشنگتن و در داخل کاخ سفید خواهد بود ما انتقام خود را از آمریکایی ها خواهیم گرفت.
مقامات ارشد آمریکایی اظهار مستقیمی درباره این تهدید ابراز نداشتند، اما قائم مقام سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا «دیوید دوگاید» گفت این گفته ها نشان می دهد که مخالفان دولت پاکستان دموکراتیک وجود دارند و آنان هم اکنون ثابت کردند که نه تنها دشمن دولت دموکراتیک پاکستان، بلکه دشمنان وجود یک دولت آرام و دموکرات در افغانستان نیز هستند.
«بیت الله مسحود» فرمانده طالبان در پاکستان می گوید این هواپیماها اینجا را به توپ بسته اند. این انتقام آن حمله هایی است که انجام شده و حمله های انتحاری دیگری نیز در راه است. اینها همه به دلیل بمباران های است که توسط هواپیماهای تجسسی انجام می شود. فرمانده طالبان در پاکستان می گوید این حمله های مداوم، بیگناهان به ویژه زنان و کودکان را می کشد.
فرماندهان آمریکایی می گویند هدف این حمله ها، رهبران ارشد طالبان و القاعده هستند.
روز سه شنبه «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه آمریکا که برای شرکت در کنفرانس بین المللی افغانستان درلاهه بود، از همکاری با گروه های میانه روی طالبان افغان سخن گفت، بهترین برآورد ما اینست که اکثریت جنگنده ها واعضای طالبان افرادی نیستند که تا آن اندازه متعهد به اعتقادی باشند که در جهت آن، از روی لاعلاجی و نومیدگی دست به اقدامی بزنند.
... و در نتیجه، به گمان ما اکنون تعداد زیادی در داخل گروه طالبان هستند که پیشنهاد نه تنها آشتی بلکه شانس یکی شدن مجدد خود را با جامعه افغان خواهند پذیرفت.
پرزیدنت اوباما در هفته گذشته تعهد کرد که سربازان بیشتری را برای پیکار با شورش های افغانستان به آن کشور اعزام خواهد کرد.
اما در لاهه، شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان علیه هر نوع دخالتی در کشور متبوع خود هشدار داد که اگر قرار باشد در این سوی مرزها عملیاتی انجام شود توسط نیروهای پاکستان انجام خواهد گرفت و به هیچ سرباز خارجی اجازه ورود به خاک پاکستان داده نخواهد شد. آنان موضع ما را پذیرفته اند.
کارشناسان می گویند مصاحبه تلفنی از سوی فرمانده طالبان در پاکستان امری است غیر معمول، زیرا با این امر ممکن است محل وی شناسایی شود. دولت آمریکا برای سر بیت الله مسحود پنج میلیون دلار جایزه تخصیص داده است. وی در ماجرای قتل بی نظیر بوتو نخست وزیر پیشین پاکستان در سال ۲۰۰۷ میلادی و پس از آن در ماجرای حمله های تروریستی به بمبئی مورد سوء ظن قرار گرفته است.