دولت بنگلادش می گوید مرزبانان سلاح هایشان را پس از دو روز نبرد های خیابانی برای افزایش حقوق و انتصاب فرماندهان جدید زمین گذاشته اند.
یک سخنگوی دولت می گوید وضع اینک کاملا زیر کنترل است. اما در حالی که بنظر می رسد تیراندازی در داکا، پایتخت، تمام شده وضع در دیگر نقاط کشور روشن نیست.
دولت بنگلادش اعلام کرد مرزبانان شورشی روز پنجشنبه کاملا تسلیم شدند. این اقدام پس از آن صورت گرفت که تانک های نظامی به حمایت از شیخ حسینه نخست وزیر وارد داکا شدند. او به آنها هشدار داده بود که اگر تسلیم نشوند، با " شدت عمل " روبرو خواهند شد.
شورش روز پنجشنبه در ستاد یک واحد شبه نظامی بنام " تفنگهای بنگلادش" در داکا آغاز شد. مقامات می گویند در جریان خشونت ۵۰تن کشته شدند.
یک نماینده مرزبانان گفت آنها به این دلیل تسلیم شدند که نخست وزیر قول داد به درخواست هایشان برای فراهم آوردن شرایط بهتر رسیدگی کند.
حسینه به گاردها پیشنها د کرد اگر به آرامی به پادگانهایشان باز گردند آنها را عفو خواهد کرد. هنوز روشن نیست آیا این بخشودگی شامل نیروهای شبه نظامی که در کشتن افسران مافوق خود دست داشتند خواهد شد یا نه.
وظیفه اصلی گاردها حفاظت از مرزهای بنگلادش است . اما آنها همچنین می توانند بعنوان یک نیروی پشتیبانی برای ارتش و پلیس به کار گرفته شوند.