لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۱۰:۳۶

گزارش اجتماعی: بالا رفتن آمار خودکشی در میان سربازان ارتش آمریکا


جولیا ریچی، خبرنگار صدای آمریکا، پنتاگون

ارتش ایالات متحده اعلام کرد تعداد سربازانی که در سال گذشته دست به خودکشی زده اند، بار دیگر برای چهارمین سال متوالی بالا رفته است.

مقامات رسمی ارتش می گویند علیرغم بالا بردن بودجه برنامه هایی که برای کمک به سربازان اختصاص یافته اند، بیشتر سربازان کمک خواستن از متخصصین را لکه ننگ می دانند.

در سال ۲۰۰۸، حداقل ۱۲۸ سرباز اقدام به خودکشی کرده اند که نسبت به آمارهای سال گذشته بیشتر شده است.

بنا به گفته مقامات رسمی، بسته به نتایج ۱۵ پرونده تحت بررسی، امکان بالا رفتن این رقم وجود دارد.

در سال ۲۰۰۷ در مجموع تعداد ۱۱۵ خودکشی میان سربازان مناطق جنگی، پادگان ها و گارد ملی گزارش شده است.

برای نخستین بار پس از جنگ ویتنام، آمار خودکشی در میان نظامیان از شهروندان غیر نظامی فراتر می رود.

ارقام نشان می دهد که در میان هر ۱۰۰ هزار سرباز ۲۰ تن دست به خودکشی زده اند.

پیت گرن، وزیر ارتش ایالات متحده در این باره می گوید:« نمی توان گفت چرا این ارقام همچنان بالا می رود ولی می توانیم بگوییم ما هرچه در توان داریم برای یافتن منشأ این معضل بکار می بریم.»

گرن و دیگر مقامات ارتش اخیراً اعلام کردند که چندین برنامه به منظور پیشگیری از خودکشی سربازان اجرا خواهد شد. این برنامه ها شامل آموزش پیشگیری از خودکشی و روش های کمک به افراد مسئله دار است.

ارتش در یک اقدام بی سابقه با همکاری «موسسه ملی سلامت روان» پروژه ۵۰ میلیون دلاری تحقیق در مورد دلایل اقدام به خودکشی سربازان را شروع می کند.

بنا به گفته سرهنگ السپت ریچی، روانشناس ارتش، با وجود اینکه ارتش در حال استخدام کادر پزشکی است، هنوز هم به مشارکت بیشتری نیاز است.

سرهنگ ریچی در این زمینه می گوید :« ما به کمک مردم آمریکا نیازمندیم. بسیاری از این خودکشی ها زمانی رخ می دهد که سربازان در مرخصی به سر می برند. همان طور که گفتم ما به یک حرکت ملی نیاز داریم. همه باید تلاش کنند مشکلات سربازان و خانواده هایشان را شناسایی کنند.»

به باور سرهنگ ریچی، مسایلی که در خانواده ها و یا روابط زناشویی روی می دهد مهمترین عامل در سوق دادن سربازان به سوی خودکشی است. او در عین حال به نقش مهم مسائل قانونی، مالی و شغلی اشاره می کند.

تیموتی شولز، در عراق و افغانستان خدمت کرده است. او شاهد خودکشی دو تن از هم قطارانش بوده است.

به نظر او طولانی شدن زمان جنگ بر روی سربازان جوان تاثیر بیشتری می گذارد.

تیموتی در این باره چنین می گوید :« می توان گفت افراد جوان احساس می کنند که به نوعی گیر افتاده اند. سربازان کهنه کار تجربه بیشتری دارند و می دانند که بالاخره جنگ یک روز تمام می شود ولی جوانان در این شرایط احساس یأس و ناامیدی می کنند.»

او با یادآوری سربازی که به محض ورود به افغانستان خود را با تیر زد می گوید :« او در خانه با همسرش مشکل داشت و به محض اینکه به افغانستان رسیدیم، او مجبور بود شب ها بیدار بماند و در برج های مراقبت به دیده بانی بپردازد. این سختی ها از توان او خارج بود.»

یافته های جدید ارتش حاکی از آن است ۳۵ درصد خودکشی ها در میان سربازانی روی می دهد که پس از اعزام به خانه بازگشته اند. ۳۵ درصد در میان افرادی رخ می دهد که هرگز اعزام نشده اند و ۳۰ درصد دیگر در بین سربازان در منطقه اتفاق می افتد.

یکی از مشکلات کلیدی این است که ملاقات با روانکاو در میان سربازان یک نقطه ضعف محسوب می شود و بر روی آینده شغلی این افراد تاثیر منفی می گذارد.

ژنرال جان هاکینز، معاون رییس ستاد ارتش با تاکید بر اینکه ارتش باید بر اینگونه تعصبات غلبه کند، می گوید :« این اعمال نمایانگر ماهیت واقعی ما در ارتش ایالات متحده نیست. ما به این تعصبات پایان خواهیم داد و روحیه سلحشورانه خود را ارتقا می دهیم.»

مقامات اذعان دارند که راه حل سریعی برای این معضل وجود ندارد ولی در عین حال ادعا می کنند در این درگیری های بلند مدت، برای کمک به کاهش تنش در میان سربازان اقدامات بیشتری صورت خواهد گرفت.


XS
SM
MD
LG