لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۰۵:۰۶

تأثیراختلالات رفتاری دوران بلوغ در طول زندگی


یک مطالعه طولانی که به مدت ۴۰ سال بر اتباع کشور انگلیس انجام شد آشکار ساخت که سؤ رفتار نوجوانان با احتمال بالایی از مشکلات روانی ورفتاری در بزرگسالی همراه است . آن چه مایه شگفتی است طیف وسیع این مشکلات از بیماری های روانی تا محرومیت های اقتصادی اجتماعی است.

در حال حاضرشیوع اختلالات رفتاری در میان کودکان ۹ تا ۱۵سال مدرسه رو حدود ۷% است واین در حالیست که این میزان در طول ۳۰ سال گذشته رو به افزایش است. پژوهش های قبلی حاکی از آن است که این افراد به سادگی می توانند جزو حاشیه نشینان اجتماعی و مجرمین قرار گیرند و نیاز بیشتری به آموزش، بهداشت و استانداردهای رفاه اجتماعی دارند.

مرکز آموزش وتحقیقات جمعیت و شاخص های بهداشتی در دانشگاه آلبرتا، بر روی ۳۵۰۰ نفر فرد ۱۳تا ۱۵ ساله که از ۱۹۴۶ به بعد در انگلستان متولد شده بودند مطالعه را انجام داد. یک چهارم این افراد دچار اختلالات رفتاری خفیف تا متوسط بودند. تصمیم گیری راجع به شدت اختلال رفتاری این افراد بر عهده آموز گارانشان بود. آنان سال ها بعد و در حالی که بین سنین ۳۶ تا ۵۳ سالگی بودند مورد ارزیابی مجدد وضعیت روانی، اقتصادی واجتماعی قرارگرفتند و نتایج به دست آمده حاکی از آینده ناخوش آنها بود.

اختلال رفتاری شدید و متوسط حتی بدون در نظر گرفتن سؤ استفاده از الکل ومواد مخدر، دراغلب موارد منجر به ترک تحصیل، افسردگی و اضطراب، طلاق، حاملگی نا خواسته درسنین نوجوانی و مشکلات مالی در زندگی بعدی آنان می شود.

روانپزشکان معتقدند، هزینه بالای آسیب های اجتماعی ناشی از اختلال رفتار دوران بلوغ می باید خانواده ها و برنامه ریزان اجتماعی را به فکر واکنش جدی و فوری برای درمان فرزندانشان بیندازد.

منبع: نیویورک تایمز

01/09/2009

XS
SM
MD
LG