شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه، پسر پادشاه بحرین، مایکل جکسون ابرستاره موسیقی پاپ آمریکا را به دادگاهی در لندن کشاند و از او به خاطر نقض قرارداد ادعای خسارت کرد.
شیخ عبدالله از قرار معلوم وجوهی را به مایکل جکسون قرض داده است تا بر روی آلبوم تازه ای سرمایه گذاری کند و سپس از عواید آن، این قرض را بازپرداخت کند.شیخ عبدالله، علاوه بر درخواست ۷ میلیون دلار برای نقض قرارداد بین او و جکسون، از این دادگاه درخواست کرد که مایکل جکسون را وادار به بازپرداخت قروضی کند که بنا بر ادعای این خواننده هدیه بوده است.
شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه که دومین پسر پادشاه بحرین است، بنا بر ادعای بانکیم ثانکی، وکیل او، در دوران محاکمات مایکل جکسون به اتهام سوء استفاده جنسی از کودکان زیرسن قانونی در سانتا ماریا، به این خواننده که در آن زمان در شرایط سخت مالی و کمبود پول نقد به سرمی برد کمک کرده است.
بنا بر گفته بانکیم ثانکی، شیخ عبدالله و مایکل جکسون روابط دوستانه و نزدیکی داشته اند و حتی مسئله مهاجرت مایکل جکسون به کشور بحرین نیز بین آن دو مطرح شد و قرار بود تا پس از پایان محاکماتی که در سال ۲۰۰۵ به تبرئه مایکل جکسون منجر شد این نقل مکان انجام بگیرد.
شیخ عبدالله و مایکل جکسون طرحی مبنی بر همکاری بر روی یک پروژه موزیکال داشتند و در مرحله ای از این رفاقت و همکاری، مایکل جکسون یکی از آهنگ های ساخته شیخ عبدالله را خوانده است که قرار بود به صورت یک سی دی تک آهنگی منتشر و به بازار عرضه شود و عواید آن نیز به سازمان های نیکوکاری اهدا گردد.
بانکیم ثانکی در دادگاه گفت:«شیخ عبدالله به حمایت های مالی خود از مایکل جکسون ادامه داد و تنها پس از سال۲۰۰۵ بود که مشخص شد آقای جکسون از نظر مالی به طور جدی در شرایط ناهنجاری قرار دارد.» که البته بنا بر گفته ثانکی این مسئله برای شیخ عبدالله «بسیار تعجب آور» بوده است. ابتدا، برخی از کارمندان و دستیار مایکل جکسون از شیخ عبدالله تقاضا کردند تا ۳۵ هزار دلار پول نقد برای پرداخت قبض برق قصر مسکونی مایکل جکسون در مزرعه «نورلند» به آن ها بدهد. در ماه آوریل ۲۰۰۵ دستیار مایکل جکسون یک بار دیگر از شیخ عبدالله خواست تا یک میلیون دلار دیگر به آنها بپردازد. بنا برادعای وکیل شیخ عبدالله در دادگاه لندن:« شیخ از آن پس چندین بار دیگر نیز مبالغی را از طرف جکسون به دیگران پرداخت کرد که پرداخت هزینه ۲ میلیون دلاری وکلای مدافع مایکل جکسون از آن جمله است. »شیخ عبدالله در نظر داشت تا به زندگی هنری مایکل جکسون جان تازه ای ببخشد. او در نظر داشت تا با ایجاد یک شرکت صفحه پرکنی و همکاری مشترک با جکسون آهنگ های تازه او را به بازار روانه کند. از جمله ترانه ای که مایکل جکسون بلافاصله پس از پایان محاکمات و تبرئه خود خوانده بود، که قرار بود عواید آن به بازماندگان قربانیان سونامی ۲۰۰۴ اهدا شود.
بنا بر گفته ثانکی، در روزهای آینده در دادگاه لندن بخش هایی از این ترانه پخش خواهد شد:« این نشان خواهد داد که شیخ عبدالله چه آهنگساز زبردستی است و چگونه موسیقی او با صدای آقای جکسون هماهنگی دارد.» مایکل جکسون هر چند در دادگاه لندن حضور نداشت اما از طرف این دادگاه به او دستور داده شده است هر مدرکی که می خواهد ارائه دهد را از طریق لینک های ویدیویی از لس آنجلس ارسال کند. مایکل جکسون ادعای شیخ عبدالله و وکیل او را رد کرده و می گوید:« پرونده ای که شیخ عبدالله درست کرده است بی اساس، اشتباه و اتهامات او بی رواست.»مایکل جکسون مدعی است که تمامی وجوه پرداختی از سوی شیخ عبدالله هدیه بوده است و هرگز توافقی در خصوص ایجاد یک شرکت و انجام پروژه موزیکال توسط آن دو به نتیجه نهایی نرسیده است.
هر چند این ابرستاره موسیقی پاپ اعتراف می کند که او قراردادی به عنوان یکی از شرکای شیخ عبدالله در کمپانی صفحه پرکنی اش امضا کرده است، اما مدعی است که این قراردارد به صورتی دروغین به او ارائه شده است.
مایکل جکسون مدعی است که شیخ عبدالله پس از محاکمات سال ۲۰۰۵ و هنگامی که او از نظر احساسی کاملا از پای درآمده محسوب می شد، او را درشرایط امضای یک قرارداد گذاشته است.