لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۵۸

اروپا چگونگی کمک آمریکا به صنعت خودروسازی را دنبال می کند


مقامات اروپايی چگونگی کمک ایالات متحد به صنعت بیمار خودروسازی خود را از نزدیک زیر نظر گرفته اند.

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان می گوید او می خواهد مطمئن شود که این کمک شرکت های خودروسازی اروپا را در یک نابرابری رقابتی قرار نخواهد داد.

مرکل این موضوع را امروز، سه شنبه، در یک کنفرانس خبری با سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا مطرح ساخت.

خودروسازان در ایالات متحده و در اروپا از دولت هایشان درخواست کمک کرده اند، و شرکت خودروسازی فرانسوی پژو هشدار می دهد که صنعت اتومبیل در جهان با خطر سقوط روبرو است.

در این میان، فرانسه پاسخ بین المللی نیرومندتری را به بحران مالی جهان انتظار می کشد.

نیکولا سارکوزی رییس جمهوری امروز در بیانیه ای گفت فرانسه میزبانی جلسه ای از رهبران جهان در ماه ژانویه را بر عهده خواهد گرفت، زیرا آنها باید نشان دهند که می توانند «راه حل های قاطعی» پیشنهاد کنند.

در جلسه کشورهای صنعتی و در حال رشد در واشنگتن در هفته گذشته، رهبران فقط توانستند با یک سلسله اصول برای جلوگیری از بدترشدن اقتصاد جهانی موافقت کنند.

در کنفرانس پاریس، که تونی بلر نخست وزیر سابق بریتانیا ریاست مشترک آن را بر عهده خواهد داشت، رهبران جهان و نیز اقتصاد دانان برنده جایزه نوبل شرکت خواهند کرد.

خبرگزاری رویتر گزارش می دهد رییس صندوق بین المللی پول می گوید فهرست کشورهایی که درخواست کمک دارند روز به روز بلندتر می شود. و دیمیتری مدودیف رییس جمهوری روسیه می گوید دولت او ممکن است نیاز داشته باشد ۱۸۰ میلیارد دلار دیگر برای تثبیت اقتصاد کشور مصرف کند.

روسیه تا کنون تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار در سلسله اقداماتی برای مقابله با بحران اقتصادی خرج کرده است. بانک جهانی امروز پبش بینی خود را برای رشد اقصاد روسیه در ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ کاهش داد.

هند نیز نسبت به تاثیر بحران مالی جهان بر رشد اقتصادی خود ابراز نگرانی می کند. وزیر دارايی امروز گفت دولت باید نرخ های بهره را پایین بیاورد. او همچنین از بارزگانان خواست برای کمک به احیای اقتصاد هند، قیمت ها را کاهش دهند و سودهای کمتری راقبول کنند.

فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر می گوید بحران مالی بر اعانات کشورهای ثروتمند اثر می گذارد.

و کارگران مهاجر از فیلیپین به صدای آمریکا می گویند بحران مالی بر مقدار پولی که آنها قادر هستند برای خانواده هایشان بفرستند، تاثیر گذاشته است.

در سال ۲۰۰۷، کارگران مهاجر فیلیپینی بیش از ۱۴ میلیارد دلار، برابر با ۱۳ درصد تولید ناخالص ملی کشور، به فیلیپین فرستادند.
XS
SM
MD
LG