در نوار غزه، گزارش ها از بسته شدن مجدد گذرگاههای مرزی سرزمين های فلسطينی با اسرائيل حکايت دارد.
اقدام دولت اسرائيل در پی شليک راکت از نوار غزه به خاک اسرائيل صورت گرفت. حمله روز سه شنبه کشته يا مجروحی بر جا نگذاشت. اين نخستين بار دريک ماه اخير است که حملهء ستيزه جويان فلسطينی از نوار غزه، به طرف خاک اسرائيل صورت ميگيرد.
بر اساس آتش بس ماه ژوئن ميان اسرائيل و حماس، قرار بود اسرائيل در برابر قطع حملات راکتی ستيزه جويان به خاک خود، تحريم های عليه نوار غزه را به تدريج بردارد. اما با ادامهء راکت پراکنی ها، گذرگاههای مرزی را بار ديگر به روی ساکنان آن بخش از سرزمين های فلسطينی بسته است.
اسرائيل بار ديگر گذرگاههای مرزی اش را به روی ساکنان نوار غزه مسدود کرده است. مقامات اسرائيل اين اقدام را پاسخ به حملهء راکتی ستيزه جويان، و نقض آتش بس چهارماهه با حماس خواندند.
راديوی ارتش اسرائيل روز سه شنبه از اصابت يک راکت فلسطينی به شهرک مرزی سدروت خبر داد. هنوز هيچ گروهی مسئوليت حمله را برعهده نگرفته است؛ اما اسرائيل آن را کار ستيزه جويان حماس می داند.
از ماه ژوئن که آتش بس ميان اسرائيل با حماس در غزه برقرار شد، افراد مسلح حماس نزديک به ٥٠ راکت به جنوب اسرائيل پرتاب کرده اند. پاسخ اسرائيل به اين حملات، هربار بستن کوتاه مدت گذرگاه های ارتباطی نوار غزه بوده است، که ساکنان اين بخش از سرزمين های فلسطينی برای ورود به خاک اسرائيل، و کار يا تهيهء سوخت و مايحتاج اوليه از آن عبور می کردند.
جدای از گذرگاههای مرزی با اسرائيل، تنها راه ارتباطی نوار غزه با دنيای خارج، گذرگاه رفح در مرز غزه با مصر است؛ که آن نيز همزمان با اعمال تحريم های اسرائيل عليه حماس، به روی رفت و آمدِ ساکنان نوار غزه بسته شده است. در حال حاضر صادرات از غزه نيز ممنوع است.
تنها راه باقی مانده برای مردم اين منطقه، تونل های مخفی زير زمينی است که از طريق آن وارد خاک مصر می شوند؛ و نيازهای حياتی خود را به طور قاچاق تأمين می کنند. از اين تونل ها قبلا برای جا به جا کردن اسلحه، سوخت و ديگر کالاها استفاده می شد؛ اکنون احشام را نيز از اين طريق وارد منطقهء محرومِ نوار غزه می کنند.