هوشيار زباری، وزير امور خارجه عراق، به خبرنگاران گفت کشورهای عرب سنی همسايه، آغاز به پذيرفتن دولت عراق کرده اند اما تامين کمکهای ديپلماتيک و اقتصادی نيازمند زمان بيشتری است.
شرکت کنندگان در نشست کويت از نوری المالکی، نخست وزير عراق، در سرکوب ستيزه جويانِ مقتدی صدر تقدير کردند. زباری عراقی قوی را بنفع همگان توصيف کرد و گفت عراقی ضعيف منجر به بی ثباتی در منطقه و ديگر کشورها خواهد شد.
نوری المالکی، نخست وزير عراق تلاش داشت کشورهای عرب را متقاعد کند که بحران حاد درگيريها برطرف شده و وضعيت نسبت به يکسال پيش بهبود يافته است. وی خواهان آن بود که کشورهای عرب با عراق روابط رسمی ديپلماتيک برقرار کنند.
برنار کوشنر، وزير امور خارجه فرانسه نيز تأکيد داشت که کشورهای اروپائی نيز بايد با دولت بغداد روابط عادی برقرار کنند.
کاندوليزا رايس، وزير امور خارجه آمريکا، در پايان نشست در جمع خبرنگاران از جلسه ابراز رضايت کرد.
وليد معلم، وزير امور خارجه سوريه، نيز تأئيد کرد که اجلاس موفق بوده و ابراز اميدواری کرد که روزهای آتی حاکی از جديت شرکت کنندگان نسبت به تعهدات خود باشد.
محمد الصباح، وزير خارجه کويت، اظهار داشت که نتيجه مهم جلسه اين بود که دولت عراق توانائی آنرا دارد که کنترل اراضی خود را در اختيار گيرد و مهمترين تصميم اين بود که نشست بعدی در بغداد برگزار شود.
رايس بخشودگی بدهيهای عراق را مسئله ای فنی خواند که نيازمند زمان است.
نخست وزير عراق به شرکت کنندگان گفت در انتظار کمک ملموس در زمينه بدهی هاست. عراق ۶۷ ميليارد دلار بدهی خارجی دارد که بخش عمده آن به عربستان سعودی، کويت ، امارات متحده عربی و قطر است. کشورهای عرب ميخواهند عراق را در جمع خود بيآورند تا به اين وسيله مانع از گسترس نفوذ ايران در آن کشور شوند، اما هنوز نسبت به دولت شيعه المالکی بخاطر روابط عميق برخی از اعضای دولت ائتلافی با جمهوزی اسلامی شک و ترديد دارند.