لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۱۹:۱۹

رایس: به زودی گروهی از کارشناسان اتمی عازم کره شمالی می شوند


کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا می گوید کارشناسان بین المللی طبق قرارداد خلع سلاح کره شمالی، نسبت به هرگونه اقدام این کشور درجهت تعیین درجه صحت اعلام برنامه اتمی خود تحقیق خواهند کرد.

خانم رایس افزود به زودی گروهی ازکارشناسان عازم کره شمالی خواهند شد، اما موعد آن را اعلام نکرد. خانم رایس گفت تحقیق دراین زمینه روندی است که ممکن است به طول انجامد، به ویژه آن که کره شمالی سوابق دیرپائی درغافلگیری وپیچیدگی دربرنامه های خود دارد.

وزیر امورخارجه آمریکا این نظرات را روزپنجشنبه درواشنگتن برای خبرنگاران ابرازداشت. سخنان وی به دنبال اظهارات هفته گذشته کره شمالی عنوان می شود که گفته بود درمورد اعلام فعالیت های اتمی خود با مقامات آمریکا به توافق رسیده است.

اختلافات میان پیونگ یانگ و واشنگتن درزمینه برنامه کره شمالی برای غنی سازی اورانیوم و فعالیت های مربوط به تولید سلاح های اتمی همچنان برجای خود باقی است.

XS
SM
MD
LG