دويست کارگر کارخانه نساجی خاور گيلان ده ماه است که حقوق خود را دريافت نکرده اند. بنا به گفته محمد يعقوبی بحران در اين واحد نساجی در پی واگذاری بدون برنامه کارخانه به بخش خصوصی شدت گرفته و کارخانه هم اينک به دليل سوء مديريت و عدم پايبندی کارفرما به تعهداتش به شخص ديگری واگذار شده است.
اين کارخانه به دليل نبود مواد اوليه قادر به توليد نيست و کارگران اين واحد توليدی در بلاتکليفی بسر ميبرند.
همچنين بنا به گزارش دسترنج، پرداخت نشدن مطالبات ۱۲۰ کارگر نساجی درخشان در حالی ادامه دارد که به گفته کارگران با وجود برقراری خطوط توليد و نيز آمادگی برخی مشتريان برای خريد بخشی از زمينهای کارخانه هيات مديره هنوز تصميمی در مورد پرداخت حقوق کارگران نگرفته است و به کارگران پيشنهاد داده است برای تامين خرج شب عيدکارگران می توانند با استفاده از مرخصی بدون حقوق از محل ديگری مخارجشان را تامين کنند.
يکی از کارگران با اشاره به مشکلات مالی خود و همکارانش به دسترنج گفته است چرا دولت به ما مانند مردم عراق کمک بلاعوض اهدا نميکند؟
سرانجام، اعتصاب و تحصن کارگران مجتمع نيشکر هفت تپه در شوش وارد چهارمين روز خود شده است. بنا به گزارشهای رسيده بيش از ۳۵۰۰ تن از کارگران اين مجتمع در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و پاداش در ميدان ترابری محوطه در ورودی اين مجتمع دست به تحصن زده اند.
در همين حال گزارش ميرسد تعدادی از نيروهای اطلاعات و انتظامی در وروديهای شرکت نيشکر هفت تپه مستقر شده اند.