در ادامه اعتراضات صنفی دانشجويان در ايران بنا به گزارش دفتر تحکيم وحدت نيروهای انتظامی و ماموران لباس شخصی در ساعات پايانی ديروز (يکشنبه) وارد کوی دانشگاه تهران شدند و با ضرب و شتم دانشجويان بيش از ده دانشجو را زخمی کردند.
دفتر تحکيم وحدت خاطرنشان کرده است که مطابق مصوبه شورای امنيت ملی ورود نيروهای ضد شورش به کوی دانشگاه تهران ممنوع است، اما در همين حال شماری از دانشجويان نيز بازداشت شده اند.
انتشار اطلاعيه دفتر تحکيم وحدت درحالی صورت می گيرد که تاکنون خبر درگيری نيروهای انتظامی و لباس شخصی ها با دانشجويان در کوی دانشگاه تهران از سوی خبرگزاريهای رسمی ايران انتشار نيافته است.
همچنين در پی قطعی شدن احکام محروميت از تحصيل برای پنج دانشجوی دانشگاه اميرکبير دکتر عطايی پور معاون دانشجويی اين دانشگاه طی مصاحبه ای با خبرگزاری دانشجويان ايران ايسنا اعلام کرده است اتفاق جديدی نيفتاده است و همه گزارشها، تخلفات، شکايتها و پرونده هايی که به کميته انضباطی می روند بررسی و مطابق قانون با آنها برخورد می شود.