تظاهر کنندگانی که از جيره بندی و کمبود برق شکوه داشتند ديروز با آتش زدن لاستيک های اتوموبيل و ايجاد راهبندان در خيابانهای بيروت با نيروهای ارتش لبنان درگير شدند. بنا به گزارش آسوشيتدپرس پنجاه تظاهر کننده مسلمان در چهار راه مار ميخائيل که مناطق مختلف بيروت را بهم وصل می کند با آتش زدن لاستيکهای اتوموبيل راههای اصلی پايتخت و جاده های منتهی به جنوب بيروت را بستند.
بنا به گفته ارتش لبنان سربازان برای متفرق کردن تظاهر کنندگان اقدام به شليک هوايی کردند. در جريان درگيری های ديروز هفت نفر کشته و دست کم بيست و نُه نفر مجروح شده اند، امّا هنوز روشن نيست که چه کسانی مسئول تيراندازی بوده اند.
گفته می شود يکی از فعالان سرشناس ِ گروه امل، بنام احمد حمزه، نيز در ميان کشته شدگان است.
نبيه بَری، سخنگوی پارلمان و يکی از اعضای گروه امل، از طرفداران آن گروه خواسته است که آرامش خود را حفظ کنند. وی گفته است ارتش تحقيقات لازم در ارتباط با اين حادثه را پيگيری خواهد کرد.
بعضی از مقامات نا آرامی ديروز را به مخالفان هوادار سوريه نسبت می دهند. عديه ابی علامه، يکی از اعضای کادر رهبری ائتلاف چهارده مارس، گروه مخالف هوادار سوريه، موسوم به هشت مارس، را مسئول ريختن خون افراد بيگناه دانسته و می گويد نيروهای آن گروه با دستور گرفتن از کشورهای سوريه و ايران مردم را به شورش و هرج و مرج دعوت می کنند.
در همين حال فوأد سينيوره، نخست وزير لبنان، در اعلاميه ای گفته است که لبنان روزهای دشوار و خطرناکی را می گذراند.
در همين راستا روز گذشته اتحاديه ی عرب در قاهره، پايتخت مصر، جلسه ای اضطراری تشکيل داد. در اين جلسه پيشنهاد وليد معلم، وزير خارجه سوريه، برای دعوت از حزب الله لبنان برای بعهده گرفتن مسئوليت های بيشتر در کابينه لبنان بمنظور راه حلی برای بحران سياسی آن کشور از طرف اعضای اتحاديه ی عرب رد شد.
شيخ حمد بن جاسم الثانی، نخست وزير و وزير خارجه قطر، می گويد اتحاديه عرب در انتظار گزارش عمرو موسی دبير کل آن اتحاديه است تا راه حلی مناسب برای لبنان پيشنهاد دهد.
عمرو موسی خود در اينباره می گويد، «توافقی ميان اکثريت پارلمان و گروه مخالف برای تعيين رئيس جمهوری آينده لبنان حاصل شده است که مورد موافقت ما نيز واقع شده است.»
آقای موسی پيش بينی می کند چنانچه تا ۲۲بهمن ماه امسال رئيس ِ جمهوری جديد ِ لبنان انتخاب نشود آن کشور ممکن است شاهد خشونتهای بيشتری باشد.