دو عضو مسلمان مجلس لردهای پارلمان بريتانيا با يک معلم بريتانيائی که در سودان برای اهانت به اسلام مجرم شناخته شده است، ملاقات کرده اند.
Lord Ahmed و Baronness Sayeeda Warsi امروز، شنبه، پس از ورود به خارطوم با Gillian Gibbons ملاقات کردند.
سفارت بريتانيا ميگويد اقدام اين دو شخصی است، و ميخواهند به ابتکار خودشان زمينه را برای آزادی خانم Gibbons فراهم کنند. هر دو ميگويند خانم Gibbons روحيه کاملا خوبی دارد.
مقامات ميگويند خانم Gibbons از زندان زنان به جای امن ديگری برده شده است.
وکيل مدافع خانم Gibbons ميگويد به اعتقاد او اين امکان وجود دارد که خانم Gibbons مورد عف عمر حسن بشير رئيس جمهوری سودان قرار گيرد.
خانم Gibbons روز پنجشنبه به پانزده روز حبس محکوم شد و دادگاه حکم داده است که وی بعد از آن از سودان اخراج شود.
اين معلم به کودکان محصل هفت ساله در کلاس درس خود اجازه داده بود عروسک خرسی کلاس را محمد نامگذاری کنند، که هم نامی معمول و رايج برای مردان در سودان، و هم نام پيامبر اسلام است.
روز جمعه هزاران سودانی با راه پيمائی در خيابانهای پايتخت خواستار مجازات مرگ برای خانم Gibbons شدند.