لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۱۵:۴۳

واکنش فرزند حشمت الله طبرزدی به بازداشت او

در پی بازداشت حشمت الله طبرزدی، روزنامه نگار و فعال سياسی، فرزند وی، علی طبرزدی، در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری فارسی صدای آمريکا، علت بازداشت، واکنش به اين بازداشت و همچنين دلايل بدرفتاری با پدرش را توضيح داد.

علی طبرزدی گفت:" برای ما جای سوال دارد که چطور اينها (معاونت امنيت دادستان تهران) به طور اتفاقی روز شنبه تماس گرفتند و خواستند روز يکشنبه پدرم در شعبه امنيت برای يک گفتگويی با اقای حداد حاضر باشند که ايشان هم سر ساعت رفتند اما ديداری صورت نگرفت و بعد از دو ساعت معطلی يک سرباز به ايشان دستبند زد و بعد پدرم را به طور زننده ای به زندان اوين منتقل کردند."

او افزود: " خانواده عصر يکشنبه با دادگاه تماس گرفتند اما آنها پاسخ درستی ندادند تا اينکه خود پدرم تماس گرفت و گفت که من را به منزل دوم ام منتقل کرده اند."

علی طبرزدی در ادامه با اشاره به اينکه اتهامات پدرش مشخص نيست و دادگاه نيز توضيحی نداده است، به روند برخوردهای غيرقانونی با فعالان مدنی اشاره کرد و گفت: "بدون انکه خانواده را در جريان بگذارند، بازداشت می کنند، متهم را ماه ها در شرايط سختی نگه می دارند، بازجويی می کنند و چيزهايی که خودشان می خواهند را القا می کنند."

به گفته وی، در چند روز گذشته نيز تعدادی از فعالين سياسی دانشجويی بازداشت شده اند.

This item is part of
XS
SM
MD
LG