لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۳۷

پلیس عراق: در حمله افراد مسلح به یک پاسگاه شش پلیس کشته شدند


پلیس عراق می گوید مردان مسلح در حمله ای به یک پاسگاه پلیس در شمال کشور، شش پلیس را کشتند و چندین نفر دیگر را مجروح کردند.

به گفته مقامات، این حمله بامداد چهارشنبه در منطقه «گایارا» در شمال موصل صورت گرفت.

در خبری دیگر، پلیس عراق می گوید سارقین مسلح با اونیفورمهای نظامی مقادیر پول عراق به ارزش ۵۵۰,۰۰۰ دلار را از یک خود رو که در بغداد حرکت می کرد، سرقت کردند.

روز چهارشنبه همچنین ارتش عراق گفت نیروهای امریکائی و عراقی ۲۸ تروریست مظنون را در عملیاتی علیه سلول های تروریستی القاعده در عراق بازداشت کردند.

عقیده بر این است که دو نفر از بازداشت شدگان قصد داشتند در ماه رمضان به فرودگاه موصل حمله کنند.

در حادثه ای جداگانه، ارتش امریکا می گوید روز سه شنبه در جریان تیراندازی غیر مستقیم به یک پایگاه نظامی در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد، یک تن جانسپرد و ۱۱ سرباز ائتلاف مجروح شدند.

ارتش، مقتول را تبعه یک کشور ثالت شناسائی کرد، معنای آن این است که او امریکائی یا عراقی نبود. اما جزئیات بیشتری ارانه نداد.

در خبری دیگر، کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه امریکا روز چهارشنبه به شبکه تلویزیونی ان بی سی گفت ایالات متحده امنیت عراق را در برابر آنچه او آنرا «همسایگان مزاحم» مانند ایران نامید تضمین خواهد کرد.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران گفته است ایران خلاء ناشی از خروج سربازان امریکائی از عراق را پر خواهد کرد.

XS
SM
MD
LG