لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۴:۵۹

پرزيدنت بوش از استراتژی جنگ عراق دفاع کرد


پرزيدنت بوش امروز از پيام راديوئی هفتگی خود برای تشريح نشانه های پيشرفت در عراق استفاده کرد، ضمن آنکه دولت او با درخواست هائی فزاينده برای شروع به فراخوانی سربازان از عراق روبروست.

پرزيدنت بوش گفت اکنون عراقی های بيشتری برای دفاع از دمکراسی پيشقدم می شوند، و مردان جوان به ارتش می پيوندند، و غير نظاميان گروههای مردمی نظارت و ديدبانی تشکيل ميدهند.

پرزيدنت بوش در عين حال خواستار صبوری بيشتر در مورد عمليات جاری در عراق شد و گفت اين عمليات کماکان در مراحل مقدماتی است.

پرزيدنت بوش در کنگره از سوی دمکرات ها و نيز از سوی اعضای حزب خود برای شروع به فراخوانی سربازان از عراق زير فشار است.

روز پنجشنبه سناتور جمهوريخواه جان وارنر، که يکی از اعضای بانفوذ کميته نيروهای مسلح سنای آمريکاست، از پرزيدنت بوش خواست فراخوانی سربازان را را قبل از پايان سال جاری شروع کند.

امروز روز نامه واشنگتن پست نوشت انتظار ميرود پرزيدنت بوش پس از گزارشی که قرار است ماه آينده در باره چگونگی پيشرفت در عراق به کنگره داده شود، به استراتژی جاری در عراق ادامه دهد.

مقامات ميگويند انتظار ميرود گزارش مشترک ژنرال ديويد پترائوس فرمانده ارشد آمريکائی در عراق و رايان کروکر سفير آمريکا در عراق معرف پشرفت هائی امنيتی در طول يکسال گذشته باشد.

واشنگتن پست ميگويد بعضی از مقامات کاخ سفيد و حاميان آنها معتقدند برای نگاهداشتن يک نيروی صدو شصت هزار نفری در عراق، که بيست هزار سرباز اعزامی در سال جاری نيز جزو آنان خواهند بود، حمايت لازم را کسب ميکنند.

XS
SM
MD
LG