بسياری از متقاضيان کانديدائی رياست جمهوری آمريکاصريحا گفته اند نبايد گذاشت ايران تسليحات اتمی فراهم کند. اين متقاضيان، مورد سئوال گروه موسوم به پروژه اسرائيل قرار گرفته بودند که يک گروه طرفدار اسرائيل است. بيش از هشتاد و چهار هزار نفر طومار تهيه شده توسط اين گروه را که خواستار افزايش فشارهای سازمان ملل متحد به ايران است، امضاء کرده اند.
سناتور براک اوباما از حزب دمکرات خواستار يک استراتژی جامع ديپلماتيک در مورد ايران شد. وی گفت از طرح خارج ساختن منابع مالی متعلق به صندوق های بازنشستگی دولتی از سرمايه گذاری در سهام شرکت هائی که پشتيبان صنايع نفت و گاز ايران هستند جانبداری ميکند.
سناتور هيلاری کلينتون نيز که از حزب دمکرات است ايران را تهديدی برای منافع آمريکا و متحدان آن در منطقه و دورتر توصيف کرد. خانم کلينتون از تشديد تحريم های تنبيهی اقتصادی در مورد ايران جانبداری کرد و گفت راههای فرار از تحريم ها از طريق شرکت های خارجی وابسته و فرعی بايد به روی شرکت های آمريکائی بسته شود.
ميت رامنی ، از حزب جمهوريخواه، که پيشتر فرماندار ايالت ماساچوستس بود گفت ايران بدون هيچگونه نرمش و انعطافی و با سرسختی دنبال تسليحات اتمی است. وی نيز خواستار تشديد تحريم های تنبيهی و منزوی ساختن تهران، از طريق ديپلماسی، و درگير ساختن جهان عرب در چنين اقدامی شد.
سناتور جمهوريخواه سام براونبک گفت آمريکا بايد به تلاش برای تماس و گفتگو با مردم ايران ادامه دهد. وی گفت يکی از بزرگترين تهديدها در حال حاضر افتادن تسليحات اتمی به دست گروههای تروريستی و دولت های تروريست حامی آنهاست. وی گفت ايران جلودار اين تهديداست.