لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۳۷

حضور دوچرخه سواران ايرانی در کليسای جامع واشنگتن دی سی


هفته گذشته مراسمی با حضور ۱۴ دوچرخه سوار ایرانی و جمعی از مقامات فرهنگی و نمایندگان رسانه های گروهی در کلیسای جامع واشنگتن برگزار شد. بهنود مکری برنامه ساز و خبرنگار صدای آمریکا هم در این گردهمایی حاضر بود و به گزارش او در این زمینه توجه کنيد:

۱۴ دوچرخه سوار جوان ایرانی، مدتی است که سفری را جهت انتقال پیام صلح و دوستی ملت ایران، در کشورهای اروپایی و شهرهای آمریکا آغاز کرده اند. آنها در سفر خود به آمریکا از شهرهایی چون، سانفرانسیسکو، سن خوزه ، لس آنجلس، نیویورک و شیکاگو بازدید کرده اند و در پایان این سفر وارد واشنگتن شدند تا درمراسمی که در کلیسای جامع این شهر ترتیب یافته بود شرکت کنند.

این گردهمایی با حضور اسقف اعظم کلیسای جامع واشنگتن دی سی و گروهی از نمایندگان رسانه های خبری و مقامات فرهنگی برگزار شد و دوچرخه سواران به نمایندگی از ملت ایران، تندیس صلح و دوستی را به اسقف اعظم اهداء کردند. اسقف اعظم ضمن قدردانی و سپاس ازاقدام دوچرخه سواران ایرانی، برای آنها آرزوی موفقیت و سلامتی کرد و تلاش و کوشش آنها را بعنوان سفیران صلح و دوستی ملت ایران ستود.

این سفر که با حمایت و پشتیبانی گروهها و سازمانهای غیر دولتی و یا NGO ها ترتیب یافته، بصورت سمبلیک و با حضور ۱۰ دوچرخه سوار پسر و ۴ دختر، با نام Miles for peace برگزارمیشود . این سفر از ۱۰ مه ۲۰۰۷ در تهران آغاز شد و دوچرخه سواران تاکنون از کشورهای ایتالیا، آلمان، فرانسه، انگلیس و آمریکا گذشتند. و با مقامات و مسئولین سیاسی، اجتماعی، مذهبی و فرهنگی دیدار کرده اند و نقطه نظرات ودیدگاههای خود را در قبال وضعیت ایران و مردم آن کشور با آنها در میان گذاشته اند.

دوچرخه سواران ایرانی درملاقات با مردم کشورهای میزبان، از فرهنگ و تاریخ غنی و با شکوه ملت ایران سخن گفته و از شخصیتهای بزرگی چون سعدی شاعر توانای ایران زمین و کوروش بزرگ نویسنده نخستین منشور جهانی حقوق بشر یاد کردند. دوچرخه سواران ایرانی در جریان سفر خود به شهرهای مختلف، ملت ایران را مردمی صلح طلب و انساندوست معرفی کرده اند، و از ارزشها و اصول کهن و ریشه ای آنها در احترام به جامعه جهانی و باور به حقوق بشر سخن گفتند.

دوچرخه سواران ضمن اشاره به دست آوردهای ارزشمند ایرانیان و نقش و اهمیتی که آنها در شکل گیری تمدن درجهان ایفا کردند، خواستار گفتگو و شنودی سازنده و مفید میان ملتها شدند تا بتوان با درک و شناخت بهتر نسبت به رفع ناهنجاریهای موجود اقدام کرد و صلح و دوستی و آرامش را در سرتاسر جهان نهادینه ساخت.

دوچرخه سواران در مانیفست خود به نکات زیر اشاره کردند:
ما ایرانیان خواستار صلح هستیم.
ما ایرانیان مردم جهان را دوست داریم.
ما ایرانیان خواهان پیوستن به جامعه جهانی هستیم.

دوچرخه سواران ایرانی دراین سفر:
امید مشک علیزاده
پوپه مهدوی نادر
راضیه صفری پور
سمیرا شایان
شبنم امینی
سیامک غلامی مزینانی
یحیی روحانی
عباس مختاری
علی رفیعی
علی نصری
بهمن مهرآور
مهرداد کاظمی
محمد جواد تکوک
مهدی شایان

XS
SM
MD
LG