حامد کرزی رئيس جمهوری افغانستان يک پسر بچه جهارده ساله پاکستانی را، که گفته ميشود برای کشتن والی يکی از ولايات افغانستان در يک بمب گذاری انتحاری به آن کشور فرستاده شده بود، بخشيده است.
آقای کرزی در مراسمی که امروز، يکشنبه، با حضور پدر اين پسر بچه در کابل برگزار شد گفت مقصّر و گناهکار کسانی هستند که پسر بچه را به چنين ماموريتی فرستادند. آقای کرزی گفت دشمنان اسلام اين پسر بچه را گمراه کرده بودند.
پسربچه، که رفيق الله نام دارد، ماه گذشته درحاليکه جليقه مخصوص انفجارهای انتخاری به تن داشت، سوار بر موتورسيکات در ناحيه ای در ناحيه ای در شرق افغانستان دستگير شد. وی بعدا شرح داد که که چگونه ستيزه گران پس از انتخاب او از مدرسه ای که دروس مذهبی ميدهد وی را برای راندن موتورسيکت تعليم دادند و خواستند که والی ولايت خوست در شرق افغانستان را بکشد.
اين پسر بچه شب قبل از انجام ماموريتی که به او داده شده بود، دستگير شد.