در جنوب افغانستان، یک خودرو حامل سربازان ناتو به بمبی برخورد کرد و سه تن کشته شدند. ناتو در اطلاعیه ای گفت بمب در کنار جاده کار گذاشته شده بود، جزئیات بیشتری از این حادثه، که امروز روی داد، منتشر نشده است.
روز چهارشنبه همچنین، سفیر جدید بریتانیا در افغانستان، گفت درگیری بریتانیا در افغانستان طولانی خواهد بود. او در مصاحبه ای با بی بی سی اظهار داشت بریتانیا به توسعه دراز مدت افغانستان متعهد است، اما یادآور شد که حضور کشورش لزوما نظامی نخواهد بود.
سفیر بریتانیا در کابل همچنین گفت روشن است که افغان ها نمی خواهند به دوره حکومت طالبان باز گردند.
در همين حال، ائتلافی از گروه های امداد افغان و غربی می گویند نیروهای بین المللی و افغان مسئول مرگ ۲۳۰ غیر نظامی، فقط در سال جاری هستند.
ائتلاف روز چهارشنبه، بیشتر بار ملامت را بر دوش سربازان آمریکائی، که ماموريت نیروهای ائتلاف و ناتو در افغانستان را هدایت می کنند، گذاشت و گفت بسیاری از مرگ های غیرنظامیان از اقدام سربازان آمریکائی در استفاده بی محابا از زور، در جریان عملیات نظامی علیه ستیزه گران طالبان، ناشی شده است.