لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۲۱

نخست وزيرعراق دستورداد دربصره برای مدتی نامعلوم منع عبورومروربرقرار شود 


نخست وزير عراق دستور داده است در شهر جنوبی بصره، که مسجد سُنّی های شهرک مجاور آن هدف يک بمب گذاری قرار گرفته بود، از امروز برای مدتی نامعلوم منع عبور و مرور بر قرار شود.

افرادی مسلّح مسجد شهرک زبير را نابود کرده اند اما تلفاتی گزارش نشده است.

از روز چهارشنبه، که در زيارتگاه شيعيان در سامره، موسوم به حرمين عسکريه، بمب گذاريهائی شد که به ستيزه گران القاعده نسبت داده ميشود، دست کم به شش مسجد ديگر سُنّی ها نيز حمله شده است.

در همين حال يک گروه مرتبط با گروه القاعده در عراق ميگويد چهارده سرباز و پليس عراقی را پس از منقضی شدن يک ضرب الاجل کشته است. اين گروه روز پنجشنبه ويديوئی را روی اينترنت گذاشت که نشان ميدهد يک شورشی نقابدار به سر سربازان و ماموران پليس عراقی گلوله شليک ميکند. گروه روز دوشنبه تهديد کرده بود اگر دولت عراق ظرف هفتاد و دو ساعت زندانيان سُنّی را آزاد نکند، اين اسيران را می کشد.

روز پنجشنبه چهار سرباز آمريکائی نيز در عمليات رزمی در عراق کشته شدند.

XS
SM
MD
LG