لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۳:۱۳

کنفرانس شرم الشيخ آغاز شد


يک کنفرانس بين المللی که هدف آن برقراری ثبات در عراق است در شهر تفريحی شرم الشيخ در مصر، آغاز بکار کرده است.

شرکت کنندگان اين کنفرانس دو روزه را همه همسايگان عراق و پنج عضو دائمی شورای امنيت سازمان ملل متحد و نيز ديگر کشورهای هشت قدرت صنعتی جهان، تشکيل ميدهند.

امروز پنجشنبه نمايندگان حمايـت خود را از ابتکار دولت عراق و سازمان ملل متحد که به «معاهده بين المللی با عراق» موسوم شده است و عمدتاً در برگيرنده موضوعات اقتصادی است، مورد تأييد قرار خواهند داد.

روز جمعه ديپلماتهای ارشد توجه خود را بر روی موضوعات امنيتی عراق و آشتی و مصالحه های سياسی، متمرکز خواهند کرد.

آمريکا ميگويد خواهان آن است که ببيند ايران و سوريه کنترل بر روی مرزهای خود با عرا(ق را افزايش داده و به حمايت خود از ستيزه جويان و شورشيان در عراق، پايان دهند.

احتمال ديدار وزير امور خارجه آمريکا با همتايان ايرانی و سوری در حاشيه کنفرانس وجود دارد.

کاندوليزا رايس ميگويد آماده است علاوه بر مسائل مربوط به عراق موضوعات ديگر را هم با منوچهر متکی وزير امور خارجه ايران، بحث کند.

XS
SM
MD
LG