رئيس آژانس اتمی سازمان ملل متحد ميگويد حمله به ايران بخاطر برنامه اتمی آنکشور نتايج زيانبار و فاجعه آميز به بار خواهد آورد.
روز پنجشنبه محمد البرداعی در «مجمع جهانی اقتصاد» در شهر داوس در سوئيس گفت که اميدوار است حرف از اجرای حمله نظامی احتمالی، متوقف شود. وی اضافه کرد که تهديد به زور تنها رژيم تهران را در پيگيری برنامه تسليحات اتمی، مصمم تر خواهد کرد.
آمريکا و اسرائيل گفته اند گزينه نظامی را بمثابه يکی از راه های برخورد با جاه طلبی های اتمی دولت ايران، در نظر دارند.
در تحولی ديگر يک مجله آمريکائی گفت ايران پس از آنکه يک موشک بالستيک را به وسيله پرتاب موشک تبديل کرده است، در حال آماده شدن برای پرتاب ماهواره ای به فضا در آينده نزديک است.
روز پنجشنبه "هفته نامه هوانوردی و تکنولوژی فضائی" در سايت اينترنتی خود گزارش داد که وسيله پرتاب ساخت ايران مدل تازه ای از موشک ٣٠ تُنی شهاب-٣ است که بُرد آن ١٦٠٠ کيلومتر است.
هرگونه پرتاب ماهواره ای از سوی ايران نگرانی های آمريکا و اروپا را درباره مقاصد استراتژيک ايران، دامن ميزند. غرب معتقد است که ايران تکنولوژی اتمی را برای توليد سلاح های اتمی، توسعه ميدهد. ايران پافشاری ميکند که برنامه آن کشور برای مقاصد انرژی صلح آميز است.
آژانس بين المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه مصراً از ايران خواست که ممنوعيت ورود ٣٨ نفر از بازرسان اتمی را لغو کند.
ايران در اين هفته ممنوعيت ورود بازرسان اتمی را پس از آنکه ماه گذشته شورای امنيت سازمان ملل متحد بخاطر امتناع ايران از تعليق غنی سازی اورانيوم تحريم های اقتصادی عليه ايران برقرار کرد، به اجرا گذاشت.
ايران ميگويد با آژانس بين المللی اتمی با وجود جلوگيری از ورود اين ٣٨ بازرس به خاک ايران، همکاری خواهد کرد. آژانس بين المللی اتمی ميگويد به اندازه کافی بازرس برای نظارت بر فعاليت های اتمی ايران، در اختيار دارد.