مقامات عراقی ميگويند افرادی مسلّح در حمله به زائرانی شيعه که از عربستان سعودی باز می گشتند دست کم نه نفر را کشته و بيش از چهل نفر را مجروح کرده اند. به گفته مقامات اين حمله امروز در شهر کربلا رخ داد.
در رويدادی ديگر گزارش مقامات عراقی از کشته شدن چهار نفر در حمله يک بمب انداز انتحاری به جمعيتی در تل عفر حکايت دارد. يک کودک نيز در يک انفجار انتحاری جداگانه در همين ناحيه کشته شده است.
محموديه در جنوب بغداد نيز صحنه کشته شدن يک نفر و مجروح شدن سه نفر ديگر در جريان انفجار بمب در نزديکی يک پمب بنزين بود.
ارتش آمريکا نيز از درگذشت سه سرباز آمريکائی خبر داده است که دو نفر از آنها در ماموريتی رزمی در استان انبار و سومی در يک نيراندازی در استان دياله مجروح شده بودند.
خبر ديگر اينکه موفق الرُبيعی مشاور امنيت ملی عراق در نجف با آيت الله سيستانی مرجع شيعيان عراق ملاقات کرده است. آقای رٌبيعی ميگويد آيت الله سيستانی تاکيد کرده است حمل اسلحه فقط بايد توسط ماموران دولت انجام گيرد و تسليحات غير مجاز بايد جمع آوری شود.