نیکولاس برنز معاون سیاسی وزارت امور خارجه آمريکا می گوید آمريکا از تصمیم یکپارچه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری تحریم هائی علیه ایران به دلیل خودداری از متوقف ساختن برنامه های غنیسازی اورانیوم استقبال می کند، اما تاکید دارد که به اقدامات بیشتری از سوی کشورها و نهادها نیاز است.
قطعنامه از ایران می خواهد در حل بسیاری از مسائل معوقه برنامه اتمی، با آژانس بینالمللی انرژی اتمی کاملا همکاری کند، و به تمام فعالیت های مربوط به غنیسازی و پردازش اورانیوم پایان دهد.
قطعنامه تمام کشورهای عضو شورای امنیت را از فروش برخی کالاها، از جمله تجهیزات دارای کار برد دوگانه، به ایران ممنوع میسازد، و از آنها میخواهد مانع از آن شوند ایران به کمک تکنیکی یا خدمات آموزشی یا مالی، که بتواند آنرا در اجرای برنامه تسلیحات اتمی، یک سیستم موشکی بالیستیک یا تاسیسات غنیسازی یاری دهد، دست پیدا کند. و سرانجام، قطعنامه تمام کشورهای عضو را به مسدود کردن دارائی های افراد، شرکت ها و سازمان های دولتی که نقشی مهم دربرنامه های اتمی و موشکی ایران ایفا می کنند، فرا می خواند.
آلخاندرو ُولف، کفیل سفیر آمريکا در سازمان ملل متحد، پیش از رای گیری گفت که ایران باید بفهمد اقداماتش پیامدهائی دارد:
**** کوشش ایران برای دست یافتن به توانائی اتمی، تهدیدی بزرگ و جدی است. امروز، ما ایران را در طبقهبندی کوچک کشورهائی که تحت تحریم های سازمان ملل قرار دارند میگنجانیم، و این پیام روشن را به تهران میفرستیم که ادامه نادیده گرفتن تعهداتش و سرپیچی از این سازمان، بازتاب هائی جدی ببار خواهد آورد.
نیکولاس برنز معاون سیاسی وزارت امور خارجه آمريکا میگوید آمريکا میخواهد جامعه بینالمللی اقدامات بیشتری به عمل آورد. ما میخواهیم کشورها فروش اسلحه به ایران را متوقف سازند و سعی کنند اعتبارات صادراتی به آنرا محدود کنند.
آقای برنز میگوید نهادهای بینالمللی وام دهنده و بانک های خصوصی باید به پرداخت وام به ایران پایان دهند. او میگوید: ایران پولشوئی خود را از طریق برخی از این نهادهای مالی، بدون آگاهی آنها، برای مسلح ساختن حزبالله و حماس و دیگر سازمان های تروریستی، و کمک مالی به آنها، آغاز کرده است.
کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمريکا میگوید قطعنامه شورای امنیت علامتی نیرومند به دولت ایران است که باید تعهدات بینالمللی خود را قبول کند، به فعالیت های اتمی حساس پایان دهد، و راه گفت و شنود را که آمريکا و شریکان آن در شورای امنیت شش ماه پیش پیشنهاد کردند، بپذیرد.