لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۱۹

اتهام ۵۷ نفر به جرم شکنجه زندانيان در عراق


وزارت کشور عراق ميگويد ۵۷ نفر را به جرم شکنجه زندانيان در زندانی در شرق بغداد به نقض حقوق بشر متهم کرده است. عبدالکريم خلف، ژنرال پليس، می‌گويد افسران ارشد، زندانبانان، و کارمندان غير نظامی در بين متهمان هستند. او ميافزايد کليه متهمين از کارشان برکنار شده اند و تحت تعقيب قانونی قرار خواهند گرفت.

در خبری ديگر، ارتش آمريکا در عراق ميگويد امروز (سه شنبه) نيروهای ائتلاف در يک حمله در شمال بغداد دو مظنون تروريست را کشتند و دو نفر ديگر را دستگير کردند. ارتش آمريکا در عراق همچنين می‌گويند يک سرباز آمريکائی بعلت جراحات وارده از انفجار بمبی که روز دوشنبه در بغداد در کنار جاده کار گذاشته شده بود، درگذشت.

از سوی ديگر، وزارت دفاع بريتانيا ميگويد روز دوشنبه در حمله ستيزه گران به يک پادگان نظامی در بصره، واقع در جنوب عراق، يک سرباز انگليسی کشته شد.

مقامات عراقی امروز (سه شنبه) مقررات منع رفت و آمد که از روز يکشنبه در بغداد و دو استان ديگر به اجرا گذاشته شده بود لغو کردند و فرودگاه بغداد را گشودند. اقدامات امنيتی بمنظور جلوگيری از بروز هرگونه خشونت پس از صدور حکم دادگاه عليه صدام حسين پيش بينی شده بود.

XS
SM
MD
LG