لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۲۳:۲۷

ژنرال مشرف شايعات مربوط به کودتا درپاکستان را بی اساس دانست


ژنرال پرويزمشرف رئيس جمهوری پاکستان شايعات مربوط به کودتا عليه خود را درپاکستان درمدت اقامت درآمريکا مردود دانست وگفت کشور متبوع وی يک جمهوری باسمه ای سرهم بندی شده توسط خارجيان نيست.

شايعات مربوط به کودتا درپاکستان روزيکشنبه و زمانی منتشرشد که سراسرپاکستان به علت قطع برق درخاموشی فرو رفت. خبرهای مربوط به معاينات پزشکی غيرمنتظره ژنرال مشرف در آمريکا نيز بی ثباتی و ترديدهائی را که به وجود آمده بود، دامن زد.

ژنرال مشرف که ۶۳ سال دارد، درايالت تگزاس مورد برخی معاينات پزشکی عادی قرارگرفت وپس ازآن اعلام شد که وی سالم است و از وضعيت جسمانی خوبی برخورداراست.

درهمين حال ديوان عالی پاکستان احکام اعدام ۱۲ تن را که درتوطئه ترور ژنرال مشرف درسال ۲۰۰۳محکوم شده اند، مورد تأييد قرارداد. يک مقام وزارت دادگستری پاکستان روزدوشنبه اظهارداشت که ديوان عالی پاکستان درخواست پژوهش پنج نظامی وهفت غيرنظامی را که در توطئه ترورمحکوم شده اند، رد کرد وعلل رد درخواست آن ها را متعاقبا اعلام خواهد کرد.

در خط آتش

آقای مشرف درکتاب خاطرات خود موسوم به «درخط آتش» که روز دوشنبه منتشرشد، می گويد بيم اين احتمال را داشت که هند با حمايت واشنگتن به منطقه مورد اختلاف کشميرحمله کند، چرا که هند زودترآمادگی خود را برای کمک به مبارزه با تروريسم اعلام داشته بود.

رئيس جمهوری پاکستان می گويد هيچ چاره ای نداشت جز آن که ازحمايت ازطالبان دست بردارد وبه مبارزه جهانی با تروريسم به رهبری آمريکا بپيوندند.

ژنرال مشرف اذعان کرده است که پاکستان، آمريکا وعربستان سعودی به دنبال خروج اتحاد جماهير شوری از افغانستان، خود به ظهورطالبان کمک کردند. اما درادامه می گويد آمريکا متعاقبا افغانستان را به حال خود رها کرد وبراثرخلائی که روی داده بود، اسامه بن لادن قوت گرفت. ژنرال مشرف می گويد به دنبال حملات ۱۱ سپتامبرسال ۲۰۰۱، وی به اين واقعيت پی برد که ادامه حمايت ازطالبان وداشتن رابطه با شبکه های ستيزه گر ، پاکستان را درمسيربرخورد با واشنگتن قرارخواهد داد.

XS
SM
MD
LG