لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۰۹

نيروهای زمينی اسرائيل در جستجوی دو سرباز اسير از مرز لبنان گذشتند


اهود اولمرت نخست وزير اسرائيل هشدار داده است لبنان قيمتی گزاف خواهد پرداخت اگر چريک های حزب الله دو سرباز اسرائيلی را که امروز در جريان زدوخوردهائی در مرز لبنان و اسرائيل اسير کردند آزاد نکنند.

آقای اولمرت گفت اسرائيل لبنان را مسئول سرنوشت اين دو سرباز ميداند. وی گفت آنها در يک حمله تروريستی اسير نشدند بلکه در اقدامی جنگی توسط لبنان عليه اسرائيل به اسارت در آمده اند.

نخست وزير اسرائيل برای تصميم در باره گام بعدی، کابينه را به جلسه ای فوق العاده دعوت کرده است .

بنا به گزارش های خبری افراد ذخيره اسرائيلی به خدمت فراخوانده شده اند که نشانه آغاز يک عمليات گسترده نظامی محسوب ميشود. بنا به همين گزارشها نيروهای زمينی اسرائيل امروز به فاصله ای کوتاه پس از اسير شدن اين دو سرباز، از مرز لبنان گذشتند.

جت های اسرائيل جاده ها و پل ها را در جنوب لبنان بمباران کرده اند تا مانع از آن شوند که حزب الله گروگانهای خود را جابجا کند. مقامات امنيتی لبنان ميگويند در حملات هوائی دست کم دو غير نظامی لبنانی کشته شده اند. يک حمله راکتی حزب الله به اسرائيل در آغاز زدوخوردهای امروز دست کم چهار مجروح بجای گذاشت.

حزب الله از منهدم ساختن يک تانک اسرائيلی پس از ورود سربازان اسرائيلی به لبنان خبر داده است. در همين حال گزارش های رسانه ها حاکی است که تا کنون شش سرباز اسرائيلی در نبرد کشته شده اند.

سربازان اسرائيلی و چريک های حزب الله گه گاه در امتداد مرز در جنوب لبنان با يکديگر برخوردهائی داشتند اما هنوز معلوم نيست چه عاملی باعث زدوخوردهای اخير شده است.

XS
SM
MD
LG