شان مکورمک سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا ميگويد با ايران هيچگونه مذاکره ای انجام نخواهد شد، مگر اينکه ايران همه فعاليتهای غنی سازی اورانيوم را به نحوی قابل تأئيد به حال تعليق درآورد.
آقای مکورمک ميگويد اين شرط را شش کشور آلمان، فرانسه، بريتانيا، آمريکا، روسيه و چين ، که مجموعه مشوقها را به ايران داده اند، پذيرفته اند؛ و اين پيش شرط برای آغاز مذاکرات است.
آقای مکورميک اين مطالب را پس از آن ابراز کرد که منوچهر متکی وزير امور خارجه ايران گفت جمهوری اسلامی ايران سرگرم تهيه مجموعه پيشنهادی خود است.
پرزيدنت بوش نيز مصرانه از دولت ايران خواسته است به وعده ای که در سال ۲۴۰۰ برای توقف فعاليتهای غنی سازی اورانيوم و عمليات فرآوری به اتحاديه اروپا داده است عمل کند. پرزيدنت بوش پس از ديدار با نخست وزير دانمارک خطاب به ايران گفت: " شما گفته ايد برنامه هسته ای خود را به صورت قابل به حال تعليق در خواهيد آورد. ما خواهيم ديد که شما در گفتار و کردارتان صادق هستيد يا نه. اگر عمليات را به حال تعليق درآوريد آمريکا به ميز مذاکرات ملحق خواهد شد. و همانطور که من به دوستان و متحدان خودمان گفته ام اگر ايران فعاليتها را به صورت قابل تأئيد به تعليق درنياورد... بايد با پی آمدهای آن روبرو شود. ما بايد با نوعی احساس فوريت پيام مشترکمان را به ايران برسانيم."
پرزيدنت بوش اضافه ميکند که " ما به ايران برای بررسی پيشنهاد زمان محدودی داده ايم که از چند هفته تجاوز نميکند." و ادامه ميدهد " و اگر زمامداران ايران تصميم بگيرند برنامه هسته ای خود را به صورت قابل تأييد به تعليق درنياورند، در اينصورت شورای امنيت سازمان ملل متحد وارد عمل خواهد شد. "
پرزيدنت بوش ميگويد: مشکل از آنجا ناشی ميشود که حکومت ايران قصد دارد به سلاح هسته ای دست يابد، کاری که نبايد انجام بشود."