لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۳:۰۰

يک حزب شيعه ازمذاکرات تشکيل دولت جديد عراق خارج شد


يک حزب سياسی شيعه عراق که از مذاکرات تشکيل دولت جديد خارج شده است احزاب ديگر را برای شيوه ای که در مورد تقسيم پست های عالی کابينه بکار گرفته اند مورد انتقاد قرار داده است.

يک سخنگوی حزب فضيله، که يکی از گروههای هفت گانه در ائتلاف شيعه متحد عراق است امروز، جمعه، در بغداد به خبرنگاران گفت اين حزب در کابينه شرکت نميکند اما در پارلمان باقی ميماند. وی گفت گزينش وزيران بر پايه منافع و علايق شخصی، و زير فشار آمريکا انجام گرفته است.

پيشتر سياستمداران عراقی گفته بودند يک اختلاف نظر در داخل ائتلاف بر سر پست وزارت نفت ، معرفی دولت جديد را به تعويق انداخته است.

نوری المالکی نخست وزير منتخب قرار بود اعضای کابينه جديد را روز پنجشنبه معرفی ، و از پارلمان خواستار تائيد آنها شود.

در همين حال امروز بمبی که در يک اتوموبيل کار گذاشته شده بود در نزديکی دفتر حزب دعوه آقای المالکی در بغداد منفجر شد، اما تلفاتی گزارش نشده است.

آمريکا ميگويد تشکيل يک دولت متحد در عراق برای استقرار امنيت در آن کشور عاملی اساسی است.

در واقعه ای ديگر ارتش آمريکا از غرق و کشته شدن چهار تفنگدار دريائی در جريان سقوط تانک حامل آنها به داخل يک نهر آب در ناحيه الانبار در غرب بغداد خبر داده است.

روز پنجشنبه نيز سه سرباز آمريکائی، و پنج رفتگر عراقی در انفجارهای جداگانه ناشی از منفجر شدن بمب های جاده ای در بغداد کشته شدند.

XS
SM
MD
LG