در روزهای اخير يک جوان فلسطينی کيسه ای پر از مواد منفجره را در مقابل ساندويچ فروشی در شهر تل اويو منفجر کرد. اين حمله دست کم ۹ کشته و دهها زخمی بجای گذاشت. گروه تروريستی جهاد اسلامی مسئوليت حمله را برعهده گرفت.
محمود عباس رئيس حکومت خودگردان فلسطينيان بمبگذاری را محکوم کرد؛ اما سخنگوی سازمان تروريستی حماس، که اخيراً کنترل حکومت خود گردان فلسطينيان را در دست گرفته است آن را " اقدام مشروع ِ دفاع از خود" خواند.
اسکات مک کللان سخنگوی کاخ سفيد بمب گذاری را " عمل انزجار آور تروريستی خواند که به هيچوجه توجيه پذير نيست".
شان مکورمک سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا نيز گفت: " اينک ما شاهد ماهيت واقعی دولت فلسطينی به رهبری حماس هستيم."
سخنگو گفت: " آنها نوجوانان شانزده ساله را ترغيب ميکنند تا با بستن مواد منفجره به کمرخود از خانه بيرون روند، و ديگر جوانان شانزده ساله و شهروندان بيگناه را به قتل برسانند. اين است نوع حکومتی که شما با آن روبرو هستيد.... ترديدی نيست که تأثير نهايی اين عمل تشويق خشونت بيشتر است؛ که البته راه درستی يه سوی صلح نيست."
حمله تروريستی در تل اويو درست ساعاتی پس از تشکيل کنفرانس بين المللی در تهران رخ داد. اين گرد همايی را دولت ايران سازمان داده است.
در اين کنفرانس محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری رژيم جمهوری اسلامی ايران اسراييل را " تهديدی برای خاوميانه " دانست که " سرانجام نابود خواهد شد."
غلامعلی حداد، رئيس مجلس جمهوری اسلامی ايران نيز در سخنانی در کنفرانس گفت " مقاومت، تنها راه نبرد با رژيم صهيو نيستی است." و منوچهر متکی وزير امور خارجه رژيم نيز اعلام کرد که ايران برای کمک به دولت به رهبری حماس ۵۰ ميليون دلار خواهد پرداخت. کاندوليزا رايس ، وزير امور خارجه آمريکا ميگويد حکومت ايران " به صورت بانک مرکزی تروريسم" در خاورميانه درآمده است.
خانم رايس ميگويد حمايت ايران از گروههايی مانند حماس، جهاد اسلامی و حزب الله ، که کمر به نابودی اسراييل بسته اند، يکی از دلايلی است که حکومت ايران ، از ديدگاه ما، تهديدی برای صلح منطقه بشمار ميرود.
سرانجام، پرزيدنت بوش نيز ميگويد حمايت رژيم ايران از اين گروهها دليل ديگری است که جهان در پيام خود مبنی براينکه دسترسی زمامداران رژيم اسلامی ايران به سلاح هسته ای " غير قابل قبول " است بايد استوار و ثابت قدم باشد.