لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۲۵

اتحادیه آزاديهای مدنی آمریکا از طرف المصری علیه رئیس سابق سيا اقامه دعوا می کند


یک گروه آمریکائی طرفدار حقوق مدنی می گويد از سوی یک شهروند آلمانی که می گويد سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا او را به اشتباه زندانی ساخت، به دادگاه شکایت خواهد کرد.

اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا، روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری در واشنگتن گفت از طرف خالد المصری علیه جرج تنت رئیس سابق سی آی ا اقامه دعوا خواهد کرد. المصری، تبعه آلمان، که لبنانی تبار است، می گويد ماموران آمریکائی او را در سال ۲۰۰۳ به ظن داشتن ارتباط های تروریستی در مقدونیه ربودند، و به بازداشتگاهی در افغانستان بردند.

المصری، می گويد او در آنجا شکنجه شد و پیش از آنکه آزاد شود پنج ماه در زندان انفرادی بسر برد. المصری در بیانیه ای گفت از دولت آمریکا می خواهد اشتباه خود را بپذیرد و از شیوه رفتار با او عذر خواهی کند.

این موضوع روز شنبه در گفت و گوهای کاندولیزا رایس وزير امور خارجه آمریکا و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان مطرح شد. خانم مرکل گفت دولت بوش قبول کرده است که المصری اشتباها زندانی شد.

خانم رایس حاضر نشد در باره " موارد خاص" اظهار نظر کند، اما گفت اشتباهاتی صورت می گیرد.

XS
SM
MD
LG