در بمب گذاری های انتحاری در مساجد متعلق به شِيعيان در شمال شرقی عراق، نزديک به 8 تن جانسپردند و بيش از 100 نفر زخمی شدند. حميد رضا آصفی سخنگوی وزارت امور خارجه ايران گفت: " کشتار مردم بی دفاع در مکان های مقدس، ماهيت غير انسانی تروريستها را نشان می دهد."
با توجه به حمايت رژيم دينی ايران از بمب گذاری های انتحاری عليه ديگران، به دشواری می توان چنين محکوميتی را جدی گرفت.
برنامه ای را که اخيرا تلويزيون دولتی ايران پخش کرد در نظر بگيريد: يک فيلم کارتوني، که از بمب گذاری های انتحاری عليه اسرائيلی ها تجليل می کند.
شخصيت اصلی پسرکی است که چند نارنجک را به کمرش می بندند و پس از آن که به او گفته می شود: برو و به صهيونيستها نشان بده که بچه های فلسطينی چگونه شجاع و قهرمان هستند، خود را منفجر می کند. گزارش می رسد فيلم کارتونی يک روز پس از آن پخش شد که محمود احمدی نژاد در سخنانی در تهران خواهان محو اسرائيل از روی نقشه شد. همچنين گفته می شود احمدی نژاد بمب گذاری انتحاری را به عنوان يک " هنر" ستود و گفت چيزی " زيباتر، خدائی تر و جاودانی تر از آن وجود ندارد".
افزون بر اين، دولت او از استخدام بمب اندازان انتحاری پشتيبانی کرده است. ، سازمانی که خود را " ستاد بزرگداشت شهدای حرکت جهانی اسلام" می نامد مدعی است از ماه می 2004 از هزاران داوطلب برای شرکت در حملات انتحاری در اسرائيل و عراق ثبت نام کرده است. پرزيدنت جرج دبليو بوش می گويد بمب گذاری انتحاری به نام مذهب جز ترور چيز ديگری نيست، و همانند ديگر اقدامات تروريستي، نمی توان آنرا عملی قهرمانی دانست. آقای بوش روز 25 اکتبر در سخنانی در پايگاه هوائی بولينگ گفت: روشن است که کشتن بچه ها و سالمندان با اتومبيل های حامل بمب، رذالت و سفلگی است. بريدن گلوی يک اسير در بند رذالت است. و هدف گرفتن نمازگزارانی که از مسجد يبرون می آيند نيز چنين است.
نظر حکام ايران در مورد بمب گذاری های انتحاری روز بروز بيشتر از آنچه در خاورميانه رو به تغيير می گذرد، فاصله می گيرد.
کاندوليزرا رايس وزير امور خارجه آمريکا در ديدار اخير از منطقه گفت: در آنجا مردم به چنين مسائلی به شيوه ای جديد فکر می کنند. سخن گفتن برای توجيه کشتن بی گناهان ، به هر علتي، ديگر قابل قبول نيست. تروريسم همه جا محکوم است.