لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۸:۲۵

دعوت مخالفين به اعتصاب سراسری در پاکستان برای کنار رفتن مشرف از قدرت


احزاب سياسی مخالف در پاکستان برای پيشبرد خواست خود در مورد کناره گيری ژنرال پرويز مشرف از مقام رياست جمهوری و فرماندهی کل قوا، خواستار يک اعتصاب سراسری شده اند.

قاضی حسين احمد رهبر ائتلاف شش حزب اسلامی امروز گفت اعتصاب برای روز نهم سپتامبر در نظر گرفته شده است و سرآغاز مبارزه ای است که هدف آن پايان بخشيدن به حکمرانی ارتش بر کشور است.

در سال۲۰۰۳ائتلاف اسلامی از اصلاحات جنجال برانگيز آقای مشرف در قانون اساسی، با توجه به قول او برای کناره گيری از مقام فرماندهی کل قوا حمايت کرد. اما پس از آنکه ژنرال مشرف به قول خود عمل نکرد روابط تيره شد.

گروههای تند روی اسلامی پاکستان همچنين با حمايت آقای مشرف از جنگ تحت رهبری آمريکا عليه تروريسم مخالف اند و ملاقات اخير وزير امور خارجه پاکستان با وزير امور خارجه اسرائيل در ترکيه را تقبِح کرده اند.

XS
SM
MD
LG