لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۱۲:۵۷

پرزيدنت بوش به مناطق ويران شده در طوفان دريائی کاترينا رفت که هنوز صحنه تخليه آسيب ديدگان خشمناک است 


تخليه هزاران آسيب ديده در طوفان دريائی کاترينا از نيواورلئان کماکان ادامه دارد، و اين درحالی است که پرزيدنت بوش امروز، جمعه، راهی ديدار از مناطق آسيب ديده شد .

پرزيدنت بوش پيش از ترک کاخ سفيد، وضعيت کمک رسانی به مناطق آسيب ديده را غير قابل قبول توصيف کرد. پرزيدنت بوش بعدا گفت اشاره او به نيواورلئان بوده و وضعيت کمک رسانی به می سی سی پی و آلاباما بهتر است .

پرزيدنت بوش در آلاباما از امدادگران برای تلاش هايشان در نجات جان افراد، استقرار نظم، و کمک رسانی به آسيب ديدگان قدردانی کرد .

پرزيدنت بوش گفت هر اشتباهی که رخ داده باشد تصحيح و جبران خواهد شد.

پرزيدنت بوش ضمن ديدار از مناطق آسيب ديده در می سی سی پی، با گروهی ازآسيب ديدگان ، از جمله مادری که به تشريح مصايب و مشکلات خانواده اش پرداخت، صحبت کرد.

در همين حال گزارشها از اعزام و استقرار هزاران سرباز گارد ملی آمريکا در نيواورلئان برای توزيع مايحتاج عمومی در اين شهر سيلزده حمايت دارد. اين نخستين کاروانی است که پس از عبور طوفان دريائی کاترينا از فراز نيواورلئان وارد آن شهر ميشود.

بيش ازدوازده ده هزار نفر تا کنون با اتوبوس به سرپناهی اضطراری در يک استاديوم ورزشی در هوستون تکزاس فرستاده شده اند، که با نيواورلئان پانصد و پنجاه کيلومتر فاصله دارد.

اين سرپناه ظرفيت بيشتری ندارد و تازه واردها به شهرهای ديگر فرستاده ميشوند.

امدادگران در نيواورلئان اکنون برای تخليه هزاران بی خانمان شده ديگری تلاش ميکنند، که با درخواست دسترسی به غذا،آب و کمک های ديگر، در مرکز سابق اجتماعات شهر، و اطراف آن،که ساختمانی بزرگ و فاقد آب و برق و دستشوئی و توالت است، جمع شده اند. بعضی از افراد مُسن و بيمار، در سی و شش ساعت گذشته در اين ساختمان جان سپرده اند، و اجساد آنها روی زمين مانده است، زيرا امکانات کمتر از آن است که مقامات بتوانند ماموران را به جمع آوری اجساد بفرستند.

پرزيدنت بوش امروز پس از ديدار از آلاباما، راهی بازديد از مناطق آسيب ديده در مي سی سی پی و لوئيزيانا شد .طوفان دريائی کاترينا يکی از بزرگترين بلايای طبيعی در تاريخ آمريکا بود، و پرزيدنت بوش ميگويد ممکن است سالها طول بکشد تا جوامع اطراف ساحل آمريکا در خليج مکزيکو بتوانند ويرانيها را جبران کنند.

پرزيدنت بوش در واکنش به خشم رو به افزايش ، خواستار آرامش شده است اما رهبران دولت محلی در نيواورلئان، ازسرعت واکنشی که دولت فدرال به فاجعه نشان داده است عصبانی اند.

شهردار نيواورلئان در مصاحبه ای راديوئی خواستار کمک های فوری برای استقرار مجريان قانون و تامين مايحتاج عمومی شد.

بسياری از آسيب ديدگان ميگويند از روز دوشنبه که طوفان دريائی کاترينا بر سر آنان فرود آمد تا کنون بدون غذا، دارو و آب آشاميدنی بوده اند.

در واشنگتن رهبران سياهپوستان آنچه را که کُندی و کافی نبودن واکنش ها توصيف کردند مورد انتقادی شديد قرار دادند و گفتند فقر، و رنگ پوست نبايد سرنوشت آسيب ديدگان را تعيين کند .

در همين حال امروز انفجاری عظيم در نيواورلئان رخ داد و گزارشها حاکی از ادامه غارت و خشونت توسط آوارگان مسلّح است.

XS
SM
MD
LG