لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۲:۰۸

وکيل مظنون بمب گذاری لندن هدف وی را ايجاد وحشت اعلام کرد


وکيل يکی از مظنونين اصلی بمب گذاری های نافرجام ٢١ ژوئيه در لندن می گويد موکل او می خواست وحشت ايجاد کند، اما قصد نداشت به کسی صدمه ای بزند.

او گفت حمدی اسحاق، که به عثمان حسين نيز شهرت دارد و اواخر ماه پيش در رم دستگير شد، روز سه شنبه با بازپرسان بريتانيائی و ايتاليائی در باره مواد منفجره ای که در راه آهن زير زمينی لندن کار گذاشت، سخن گفت.

بريتانيا سه مظنون ديگر را به کوشش برای منفجر کردن بمب در حملات نافرجام متهم کرده است. در همين حال، يک ملای مسلمان بحث انگيز گفت در صورتی که مقامات بريتانيا اجازه دهند، او در پايان سفر به لبنان به بريتانيا باز خواهد گشت.

" عمر َبکری" روز شنبه درپی انتشار گزارش هائی که به نقل از وی گفته می شد او اگر مسلمانانی را که يک حمله تروريستی را طرح ريزی می کرد می شناخت پليس را آگاه نمی ساخت، از بريتانيا خارج شد.

در رويدادی ديگر، مقامات امنيتی در قاهره يک شيمی دان را آزاد کردند. او ماه پيش به ظن ايفای نقش در بمب گذاری های لندن دستگير شده بود.

XS
SM
MD
LG