انفجار بمب در جاده ای در غرب عراق، چهارده تفنگدار دريائی آمريکا و مترجم آنها را کشت. مقامات آمريکائی ميگويند در اين انفجار که امروز، چهارشنبه، در شهرک حديثه در نزديکی مرزسوريه رخ داد يک تفنگدار دريائی نيز مجروح شده است.
در همين حال يک گروه افراطی مرتبط با القاعده، موسوم به انصار السنّه ميگويد يک تفنگدار دريائی مجروح شده در زدوخورد نزديک حديثه را دستگير کرده است. معلوم نيست اشاره اين گروه به کدام زدوخورد است اما وب سايت آن ميگويد هشت تفنگدار دريائی نيز در برخورد کشته شده اند. يک سخنگوی ارتش آمريکا گفت نشانه ای حاکی از مفقود شدن نفرات در عراق وجود ندارد.
اوايل هفته هفت تفنگدار دريائی آمريکا در حملات جداگانه شورشيان در غرب عراق کشته شده بودند.
در رويدادی ديگر، مهاجمين ناشناس يک خبرنگار آزاد آمريکائی را، در جنوب بصره به ضرب گلوله کشتند. استيون وينسنت چند روز قبل در بخش عقايد نيويورک تايمز از مقامات بريتانيائی برای آخوندهای شيعه بصره را تحت کنترل خود درآورند و نيروهای امنيتی را از پيروان خود پر کنند انتقاد کرده بود.