لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۴:۵۸

رها سازی آفريقا از فقر در کانون برنامه پرزيدنت بوش در آستانه اجلاس سران ۸ قدرت  صنعتی


پرزيدنت بوش ضمن تشريح يک رشته اقدامات برای رها ساختن کشورهای آفريقائی از فقر،وجود قاره ای موفق را درآفريقا بسود تمامی جهان دانسته است.

پرزيدنت بوش نظرات خود را در اين زمينه امروز، پنجشنبه، در واشنگتن و در آستانه اجلاس هفته آينده سران هشت کشور عمده صنعتی جهان مطرح ساخت که در اسکاتلند برگزار ميشود و عمران آفريقا و طرح چهل ميليارد دلاری بخشودگی ديون ممالک فقير آفريقائی در کانون مذاکرات آن خواهدبود.

پرزيدنت بوش گفت رها ساختن کشورهای آفريقائی از فقر مستلزم اقداماتی بيشتر و فراتر از کمک رسانی به کشورهای فقير است.

پرزيدنت بوش گفت کشورهای ثروتنمد بايد با همکاری رهبران آفريقائی مکانيسمی ايجاد کنند که بتواند به رشدی با دوام و استقرار دولت هائی دموکراتيک و صادق منجر شود.

پرزيدنت بوش همچنين قول داد حمايت آمريکا از برنامه های مقابله با بيماری ايدز و مبارزه با ويروس آن، اچ آی وی، ادامه يابد.

پرزيدنت بوش همچنين گفت آمريکا يک صندوق پنجاه و پنج ميليون دلاری زير عنوان عدالت برای زنان در کشورهای آفريقائی بوجود آورده است که قدرتمندی زنان در امور اجتماعی و اقتصادی بخشی از هدفهای آن است.

XS
SM
MD
LG