در مسابقات فوتبال جام کنفدراسيونها در آلمان، تيم ملی برزيل قهرمان جام جهانی در اين دوره رقابتها با نتيجه ۳ به ۲ در برابر آلمان، ميزبان جام جهانی سال ۲۰۰۶، به برد دست يافت، حال در مسابقه فينال در مقابل آرژانتين قرار ميگيرد.
در مسابقه نيمه نهايی بين مکزيک و آرژانتين در شهر هانوفر آلمان در روز يکشنبه اين دو تيم ملی در پايان وقت قانونی بدون گل مساوی بودند تا آنکه مکزيک با گل کارلوس سالسيدو در دقيقه ۱۴ وقت اضافی پيش افتاد، ولی لوسيانو فيگوئروآ شش دقيقه پس از آن با شوت پای چپ خود نتيجه را ۱ به ۱ برابر کرد و مسابقه به وقت اضافی کشيد.
پس از پايان وقت اضافی، بازی همچنان يک بر يک مساوی ماند که برای تعيين نتيجه نهايی ضربات پنالتی زده شد و نهايتأ آرژانتين ۶ بر ۵ رقيب را مغلوب کرده و راهی فينال جام کنفدراسيونها شد.
پنالتی ها به اين ترتيب بود که هر دو تيم آرژانتين و مکزيک ۵ ضربه نخست شان را بثمر رساندند تا آنکه ريکاردو اوسوريو، بازيکن مکزيکی، پنالتی اش را از دست داد ولی استِبان کامبياسو با ضربه موفقيت آميز خود آرژانتين را به پيروزی رسانيد.
در اين ميان، آلمان برای تعيين تيم مکان سوم روز چهارشنبه در شهر لايپزيگ آلمان در برابر مکزيکی ها بازی خواهد داشت و مسابقه فينال هم در همان روز چهارشنبه ولی در شهر فرانکفورت آلمان انجام خواهد شد.