کوفی عنان دبيرکل سازمان ملل متحد می گويد برای حفاظت ازپيمان منع گسترش سلاح های اتمی بايد اقدامی سريع به عمل آيد.
آقای عنان اين نظر را درسخنرانی روزدوشنبه خود برای نمايندگان نزديک به ۱۹۰ کشورجهان که کنفرانس يک ماهه ای را برای بررسی پيمان منع گسترش سلاح های اتمی آغازکرده اند ابرازداشت. آقای عنان پيمان را منسوخ و تحت فشارشديد توصيف کرد.
آقای عنان و سايرنمايندگان شرکت کننده درکنفرانس همچنين ازقدرت های اتمی جهان خواستند کوشش بيشتری درجهت کاهش زرادخانه سلاح های اتمی خود به عمل آورند. استفن ريد ميکر مد يرکل وزارت امورخارجه آمريکا با اشاره به قراردادهای کنترل تسليحات که تعداد کلاهک های اتمی آمريکا را کاهش می دهد، انتقادهای نمايندگان را رد کرد.
آقای ريد ميکرهمچنين اظهارداشت آمريکا خواهان آن است که کنفرانس توجه خود را معطوف کره شمالی وايران کند که واشنگتن آن ها را متهم به کوشش در راه توليد سلاح های اتمی کرده است.