لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ ایران ۰۲:۵۰

پرزیدنت ترامپ: جمهوری اسلامی یا توافق می‌کند یا ما کار را به پایان می‌رسانیم؛ شاید از طریق «راه آسان‌تر»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز یکشنبه ۱۰ آبان گفت که ایالات متحده در رویارویی با جمهوری اسلامی به «پیروزی بزرگی» دست یافته است و این موضوع به‌زودی، «یک شکل یا شکلی دیگر»، پایان خواهد یافت.

آقای ترامپ در گفت‌وگو با «شبکه رسانه‌ای آر‌اس‌بی‌ان» در ایالت آیووا گفت: «یا آنها توافق می‌کنند یا ما خودمان کار را تمام می‌کنیم؛ به گمانم می‌توان گفت شاید از راه آسان‌تر.»

او اشاره کرده است که عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی ممکن است راه «آسان‌تر» باشد.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین با تمجید از عملکرد ایالات متحده در جنگ با جمهوری اسلامی گفت: «کاری که ما انجام داده‌ایم فوق‌العاده بوده است.»

آقای ترامپ این سخنان را در حالی مطرح کرد که مذاکرات با میانجی‌گیری قطر روز یکشنبه نیز ادامه یافت. در همین روز سپاه مدعی برخورد دو کشتی با مین در تنگه هرمز شد.

آقای ترامپ روز شنبه نیز گفت ایالات متحده باید به مسئله یک یا دو سایت هسته‌ای در جمهوری اسلامی از جمله سایت هسته‌ای «کوه کلنگ» رسیدگی کند و اشاره کرد آمریکا می‌تواند ظرف «۱۰ دقیقه» آنها را نابود کند.

همچنبن ببینید:
​
XS
SM
MD
LG